20 χριστουγεννιάτικα δώρα DIY Mason Jar

20 χριστουγεννιάτικα δώρα DIY Mason Jar

2 Απριλίου, 2023 0 By admin

Όταν δεν έχετε ιδέα για δώρο, απλά βάλτε κάτι σε ένα βάζο και πείτε το καλό. Είναι σχεδόν τόσο εύκολο! Από γλυκές ή αλμυρές λιχουδιές μέχρι κεριά ή μικρά αξεσουάρ, όλα δείχνουν πιο γιορτινά σε ένα βαζάκι με νοσταλγική εμφάνιση. Πολλά βάζα είναι αρκετά μεγάλα για να χωρέσουν ξηρά υλικά για μπισκότα ή σούπες. Τα υλικά με στρώσεις όχι μόνο φαίνονται καλά, αλλά τα προικισμένα συστατικά κάνουν το ψήσιμο ή το μαγείρεμα πολύ πιο αποτελεσματικό. Εκτός από τα βάζα με τα συστατικά, υπάρχουν τόσες άλλες εύκολες στην προετοιμασία επιλογές Φτιάξτε το δικό σας χριστουγεννιάτικο βαζάκι.

 

Περισσότερες ιδέες για δώρα: 20 ιδέες για δώρα της τελευταίας στιγμής που μπορείτε να κάνετε αστραπιαία!

Όπως θα δείτε, τα βάζα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολύ περισσότερα από την απλή κονσερβοποίηση! Τα σπιτικά βάζα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά για χριστουγεννιάτικα δώρα για δασκάλους ή για όσους είναι δύσκολο να αγοράσουν άτομα στη λίστα σας. Κάνουν επίσης ένα υπέροχο δώρο οικοδέσποινας για τυχόν γιορτές που θα παρευρεθείτε! Δεδομένου ότι πολλά από τα δώρα Χριστουγέννων DIY είναι για ανανεώσιμα προϊόντα όπως τρόφιμα ή σαπούνι, αποτελούν ένα εξαιρετικό δώρο για σχεδόν οποιονδήποτε. Θα σας δείξω τι να κάνετε με τα βάζα για τέλειες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα.

Όχι μόνο το περιεχόμενο των βάζων είναι διασκεδαστικό και διακοσμητικό, αλλά μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικά διακοσμητικά στο εξωτερικό των βάζων για να τα κάνετε πιο ελκυστικά ενώ κάθεστε σε έναν πάγκο ή ένα ράφι. Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να δώσετε σε κάθε βάζο δώρου μια μικρή ρουστίκ αίσθηση είναι απλά να τυλίξετε το πάνω μέρος με λινάτσα και να το δέσετε με μερικά νήματα ραφίας. Εδώ είναι όλες οι δημιουργικές ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων για DIY βάζα που μπορείτε να επιλέξετε. Πολλές από αυτές τις ιδέες δώρων περιλαμβάνουν επίσης συνταγές για την παρασκευή γλυκών ή αλμυρών σνακ.

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους προτεινόμενων προϊόντων. Εάν κάνετε μια αγορά μέσω ενός από τους συνδέσμους, θα κερδίσω μια μικρή προμήθεια.

Handy Mason Jar Κηροπήγιο

Οδηγός: Ανακυκλώστε παλιά πουλόβερ με αυτές τις ιδέες χειροτεχνίας

Μια εποχιακή κηροπήγιο είναι πάντα ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο. Αυτό το βάζο έγινε γιορτινό με μανίκι πουλόβερ, κορδέλα και κουκουνάρι. Μόλις διακοσμηθεί το βάζο, προσθέστε ένα μικρό κερί με κολόνα και είστε έτοιμοι!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Χριστουγεννιάτικη κορδέλα

Mason Jar Hot Cocoa Mix

ΣΥΝΤΑΓΗ: Gabs το κορίτσι της φάρμας

Ένα δημοφιλές δώρο σε ένα βάζο είναι το ζεστό μείγμα κακάο. Είναι τόσο γιορτινό και νόστιμο, που δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτήν την ιδέα για δώρο.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Καυτές ετικέτες αυτοκόλλητων κακάο

Δείτε επίσης: Ιδέες για ζεστή σοκολάτα για διακοπές

Διανομέας σαπουνιού Christmas Mason Jar

Οδηγός: DIY Mason Jar Soap Dispenser

Είναι εύκολο να μετατρέψετε το βάζο σε διανομέα σαπουνιού για διακοπές. Στη συνέχεια, απλώς γεμίστε τα βάζα με σπιτικό ή εποχιακά αρωματικό σαπούνι που έχετε αγοράσει από το κατάστημα.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Καπάκια διανομής σαπουνιού Mason Jar

Κόφτες μπισκότων σε βάζο

ΠΗΓΗ: Yellow Bliss Road

Τα καλούπια για βάζο είναι επίσης μια διασκεδαστική και εορταστική ιδέα δώρου. Συμπεριλάβετε την αγαπημένη σας συνταγή για μπισκότα ζάχαρης και το δώρο ολοκληρώθηκε.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Φόρμες για μπισκότα

Φτιάξτο μόνος σου αρωματικό κερί σόγιας

ΟΔΗΓΙΕΣ: Σπιτικά κεριά με κερί σόγιας

Τα αρωματικά κεριά σόγιας δεν είναι μόνο διασκεδαστικά για δώρα, αλλά και πολύ διασκεδαστικά. Μπορείτε να πειραματιστείτε με μια ποικιλία διαφορετικών αρωμάτων για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό άρωμα.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Κερί σόγιας για κεριά

Ένα γλυκό και αλμυρό μείγμα ξηρών καρπών

ΣΥΝΤΑΓΗ: Vega μου

Οι ξηροί καρποί είναι ένα δημοφιλές χριστουγεννιάτικο δώρο και το διακοσμημένο βάζο είναι το τέλειο δοχείο και παρουσίαση. Ακολουθούν συνταγές για μια ποικιλία από μείγματα αλμυρών ξηρών καρπών που σίγουρα θα απολαύσετε. Ποιος δεν λατρεύει ένα σπιτικό πρωινό για να τρώει τις γιορτές των Χριστουγέννων;

Γιορτινό Gingerbread Granola

ΣΥΝΤΑΓΗ: Συμβουλές από την Tammy Lee

Η γκρανόλα είναι ένα άλλο εξαιρετικό φαγητό για να το βάλετε σε ένα βάζο δώρου. Αυτή η σπιτική συνταγή granola με μελόψωμο είναι η τέλεια εποχιακή γεύση για να απολαύσετε κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Χριστουγεννιάτικα δώρα χιονάνθρωπος DIY Mason Jar

ΠΗΓΗ: Καρέκλα Polkadot

Διακοσμήστε ένα βάζο σαν χιονάνθρωπος και γεμίστε με κουλούρια καλυμμένα με λευκή σοκολάτα.

Σχετικά: Χαριτωμένες ιδέες για χιονάνθρωπο για διακόσμηση σπιτιού

Βότανο κήπο σε ένα βάζο

ΠΗΓΗ: Κερασιά που κλαίνε

Δεν μπορείς να γίνεις πιο ρουστίκ από τη φύση! Αυτός ο μικρός κήπος με βότανα είναι ένα δώρο που θα συνεχίσει να προσφέρει. Απλώς δέστε μια κορδέλα από λινάτσα στο λαιμό του βάζου και είστε έτοιμοι!

Σετ ραπτικής

Μάθημα: Evermine

Αν γνωρίζετε αποχετεύσεις, αυτό το δώρο θα ήταν μια αξιολάτρευτη ιδέα. Θα ήθελα πολύ να έχω ένα από αυτά μόνο σε ένα ράφι στο δωμάτιο χειροτεχνίας μου.

Δώρο σπα σε βάζο

ΠΗΓΗ: Ταξικό χάος

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα βάζο γεμάτο καλούδια σώματος. Αυτές οι μικρές πολυτέλειες εκτιμώνται πάντα.

Βάζο για ένα φλιτζάνι απολαυστικό καφέ

ΠΗΓΗ: Βολάν και μπότες βροχής

Όλα όσα χρειάζεστε για ένα ξεχωριστό φλιτζάνι πρωινό καφέ, συμπεριλαμβανομένου του φλιτζανιού! Για τους λάτρεις του τσαγιού, απλώς αντικαταστήστε το τσάι.

Φλοιός μέντας λευκής σοκολάτας

ΣΥΝΤΑΓΗ: Φλοιός μέντας λευκής σοκολάτας

Ο φλοιός μέντας λευκής σοκολάτας είναι εύκολο να γίνει και είναι ένα υπέροχο δώρο διακοπών για ένα βάζο.

Σπιτική Χριστουγεννιάτικη μαρμελάδα σε βάζο

ΣΥΝΤΑΓΗ: Οικογενειακή γιορτή

Αυτή η συνταγή μαρμελάδας φράουλας και βατόμουρου είναι ιδανική για τις γιορτές.

Βάζο δώρου ποπ κορν σε στρώσεις

ΠΗΓΗ: Chicken Scratch NY

Μια πολύχρωμη συλλογή από πυρήνες ποπ κορν που είναι έτοιμοι να σκάσουν! Η εμφάνιση διαφορετικών χρωμάτων ξηρών καρπών σε στρώσεις δίνει στο βάζο δώρου μια πιο εορταστική εμφάνιση.

Holiday Popcorn Mix

ΠΗΓΗ: Μόνο η σημερινή ζωή

Μπορείτε επίσης να βάλετε το ποπ κορν σας νωρίτερα και να φτιάξετε ένα εορταστικό μείγμα που σίγουρα θα είναι απόλαυση. Συνδυάστε το ποπ κορν με λίγη καραμέλα για ένα πικάντικο γλυκό μείγμα.

Προμήθειες χειροτεχνίας Mason Jar Δώρο

ΠΗΓΗ: Bellwood Cottage

Εδώ είναι μια ιδέα για δώρο που θα ήταν πολύ διασκεδαστικό να συνδυάσετε. Γεμίστε τα βάζα με προμήθειες χειροτεχνίας για ένα συγκεκριμένο είδος χειροτεχνίας που αρέσει στον παραλήπτη σας. Δεν υπάρχει τέλος στην ποικιλία των βάζων που μπορείτε να βρείτε.

Μίγμα μπισκότων σε βάζο

ΣΥΝΤΑΓΗ: I Heart Nap Time

Το μείγμα μπισκότων σε στρώσεις σε βάζο φαίνεται πολύ εορταστικό και δελεαστικό. Στη συνέχεια, το ψήσιμο και η κατανάλωση των μπισκότων είναι μια τόσο νόστιμη απόλαυση.

Σπιτικά μπισκότα σε βάζο

ΠΗΓΗ: Πραγματικά δημιουργική Πραγματικά οργανωμένη

Το να δίνετε ή να ανταλλάσσετε μπισκότα την περίοδο των Χριστουγέννων ήταν πάντα δημοφιλές. Ένα χαρακτηριστικό της συσκευασίας είναι να τα τακτοποιήσετε σε ένα διακοσμημένο βάζο.

Το απόλυτο δώρο BBQ

ΣΥΝΤΑΓΗ: Η ζωή μου είναι άφθονη

Ακολουθεί μια ιδέα για δώρο για βάζο που είναι λίγο απροσδόκητη. Ένα στεγνό τρίψιμο μπάρμπεκιου είναι μια εξαιρετική ιδέα. Όλα τα συστατικά τρίψιμο μπορούν να στρωθούν όπως ένα μπισκότο ή ζεστό μείγμα κακάο. Τα διαφορετικά χρώματα είναι τόσο ζεστά και πικάντικα.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από ιδέες για δώρα που μπορείτε να βάλετε σε ένα βάζο. Όλες αυτές οι ιδέες για δώρα βάζων θα φαίνονται ιδιαίτερα ρουστίκ και ζεστές αν χρησιμοποιείτε vintage βάζα. Τα μοναδικά σχήματα, μεγέθη και χρώματα που μπορείτε να βρείτε σας βοηθούν να κάνετε κάθε δώρο μοναδικό. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε λίγη περισσότερη έμπνευση, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις χειροτεχνίες με βάζα που θα ήταν επίσης ένα υπέροχο δώρο.

Περισσότερη έμπνευση: Εξατομικευμένες ιδέες για δώρα που μπορείτε να φτιάξετε