BECU HELOC Αξιολόγηση | Πιστωτικό κάρμα

BECU HELOC Αξιολόγηση | Πιστωτικό κάρμα

2 Απριλίου, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma αποζημιώνεται από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

 

 

BECU HELOC με μια ματιά

Σταθερό ή μεταβλητό ποσοστό: Μεταβλητή με δυνατότητα μετατροπής σε σταθερή τιμή HELOC.

Πώς να κάνετε ανάληψη κεφαλαίων: Μεταφέρετε χρήματα στον τρέχοντα λογαριασμό σας μέσω του BECU Online Banking.

Τέλος εκκίνησης: Οχι

Αναλογία δανείου προς αξία: Ασαφές

Χρόνος χρηματοδότησης: Ασαφές

Boeing Employees Credit Union) είναι μια περιφερειακή πιστωτική ένωση με περισσότερες από 50 τοποθεσίες που βρίσκονται κυρίως στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, συν δύο τοποθεσίες εργοστασίων της Boeing στη Νότια Καρολίνα. Για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της, περιόριζε τη συμμετοχή της στους υπαλλήλους της Boeing, αλλά σήμερα όποιος «ζει, εργάζεται, υπηρετεί ή φοιτά στο σχολείο» στην Ουάσιγκτον είναι ευπρόσδεκτος να συμμετάσχει.

Η BECU προσφέρει πιστωτικές γραμμές μετοχικού κεφαλαίου ή HELOC, καθώς και άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα.

Επαγγελματίες

 • Καμία αίτηση, εγκατάσταση ή προκαταβολική χρέωση
 • Πιστωτικό όριο έως 500.000 $
 • Δυνατότητα μετάβασης σε σταθερή τιμή HELOC

μειονεκτήματα

 • Διατίθεται μόνο σε μέλη BECU
 • Τα επιτόκια είναι μέτρια σε σύγκριση με άλλες πιστωτικές ενώσεις HELOC
 • Τα κριτήρια εγγραφής δεν αναφέρονται στο διαδίκτυο

4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα BECU HELOC

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του BECU HELOC.

1. Διατίθεται μόνο σε μέλη BECU

Τα BECU HELOC είναι διαθέσιμα μόνο στα μέλη της πιστωτικής ένωσης, αλλά αυτό είναι ένα μικρό εμπόδιο για τα άτομα που έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Η συνδρομή είναι δωρεάν και ξεκινά όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό BECU.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να προκριθείτε και μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις εάν…

 • Ζήστε, εργάζεστε, λατρεύετε ή πηγαίνετε σχολείο στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον
 • Ζήστε σε επιλεγμένες κομητείες Όρεγκον και Αϊντάχο
 • Ανήκετε σε μια θυγατρική οργάνωση όπως η Ένωση Αποφοίτων του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, η Ένωση Αποφοίτων του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, η NW Credit Union Foundation, το KEXP ή το Sea Hawkers Central Council
 • είστε τωρινός υπάλληλος, εθελοντής ή συνταξιούχος υπάλληλος της BECU, της Boeing ή μιας πιστωτικής ένωσης ή μέλος της οικογένειας κάποιου που είναι

2. Επιλογή HELOC με σταθερό ρυθμό εκ των προτέρων

Το BECU HELOC ξεκινά με κυμαινόμενο επιτόκιο. Αυτό σημαίνει ότι το επιτόκιο — και οι πληρωμές σας — μπορεί να ανεβαίνουν ή να μειώνονται με την πάροδο του χρόνου, με βάση τις συνθήκες της αγοράς. Αλλά σε αντίθεση με ορισμένους άλλους δανειστές, το BECU επιτρέπει στους δανειολήπτες να μετατρέψουν μέρος ή το σύνολο του HELOC τους σε δάνειο σταθερού επιτοκίου για προβλέψιμο προϋπολογισμό.

Με την επιλογή σταθερού επιτοκίου, μπορείτε να δανειστείτε $5.000 ή περισσότερα και να κλειδώσετε ένα σταθερό επιτόκιο για τη διάρκεια του δανείου. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε διάρκεια δανείου από ένα έως 15 έτη. Εάν θέλετε να δανειστείτε χρήματα για διαφορετικούς σκοπούς, το BECU το καθιστά δυνατό: μπορείτε να έχετε έως τρία δάνεια σταθερού επιτοκίου στο BECU HELOC σας.

3. Καμία αίτηση, εγκατάσταση ή προκαταβολικές χρεώσεις

Με ένα BECU HELOC, δεν θα πληρώσετε τέλος αίτησης. Η πιστωτική ένωση συνήθως δεν χρεώνει ούτε προκαταβολές. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα δεν χρειάζεται να προβλέψετε χρεώσεις προέλευσης, έξοδα εκτίμησης, αμοιβές ασφάλισης τίτλων, τέλη αποστολής εγγράφων ή τέλη μεσεγγύησης.

Το BECU επίσης δεν χρεώνει πρόστιμο προπληρωμής, επομένως οι δανειολήπτες έχουν την ευελιξία να εξοφλήσουν πρόωρα το δάνειό τους. Ορισμένοι άλλοι δανειστές χρεώνουν ένα τέλος εάν επιλέξετε να εξοφλήσετε νωρίτερα το HELOC σας. Αυτή η χρέωση ποικίλλει, αλλά συνήθως είναι αρκετές εκατοντάδες δολάρια.

4. Δανειστείτε έως και 500.000 $

Το μέγιστο πιστωτικό όριο για ένα BECU HELOC είναι 500.000 $, αλλά ο ιστότοπος της πιστωτικής ένωσης δεν αναφέρει το ποσοστό της αξίας του σπιτιού που μπορούν να δανειστούν οι ιδιοκτήτες σπιτιού. Οι δανειολήπτες πρέπει να πληρούν τα κριτήρια αναδοχής του BECU, αλλά το ελάχιστο πιστωτικό σκορ δεν αναφέρεται επίσης στον ιστότοπο.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός δανείου HELOC και ενός στεγαστικού δανείου;

Τα HELOC και τα στεγαστικά δάνεια χρησιμοποιούν το σπίτι σας ως εγγύηση. Αυτό σημαίνει ότι δανείζεστε έναντι της αξίας του σπιτιού σας και εάν αθετήσετε το δάνειο, ο δανειστής μπορεί να πάρει το σπίτι σας για να τακτοποιήσει το χρέος.

Όπως μια πιστωτική κάρτα, το HELOC είναι ένα απεριόριστο δάνειο που σας επιτρέπει να κάνετε ανάληψη και να αποπληρώσετε χρήματα ανάλογα με τις ανάγκες, μέχρι το πιστωτικό σας όριο. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν δεν γνωρίζετε πόσα χρήματα χρειάζεστε, όπως όταν σχεδιάζετε μια συνεχή ανακαίνιση ή ανακαίνιση σπιτιού.

Ένα στεγαστικό δάνειο λειτουργεί διαφορετικά. Συνήθως δανείζεστε ένα εφάπαξ χρηματικό ποσό και πρέπει να το επιστρέψετε για ένα συγκεκριμένο αριθμό ετών. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν γνωρίζετε ότι πρέπει να δανειστείτε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, όπως για εξυγίανση χρέους ή για το σχολείο.

Σε ποιον είναι κατάλληλο το BECU HELOC;

Ένα BECU HELOC μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για ιδιοκτήτες σπιτιού που έχουν ίδια κεφάλαια στην ιδιοκτησία τους και είναι επιλέξιμοι για συμμετοχή στο BECU. Μια επιλογή προκαταβολής σταθερού επιτοκίου μπορεί να απευθύνεται σε ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν σταθερές, προβλέψιμες πληρωμές σε περιβάλλον αυξανόμενου επιτοκίου.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για BECU HELOC

Η διαδικασία αίτησης για την πιστωτική γραμμή BECU Home Equity είναι αρκετά απλή. Μπορείτε να κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά σε περίπου 10 έως 15 λεπτά ή, αν προτιμάτε, αυτοπροσώπως σε ένα υποκατάστημα BECU.

Εάν δεν είστε μέλος BECU, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για συμμετοχή στο BECU και να εγγραφείτε για ηλεκτρονική τραπεζική για να μπορέσετε να υποβάλετε αίτηση για BECU HELOC. Εάν είστε ήδη μέλος, μπορείτε να κάνετε αίτηση για BECU HELOC μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής. Η προσωπική αίτηση στο τοπικό σας υποκατάστημα είναι επίσης μια επιλογή, αλλά φροντίστε να κλείσετε ένα ραντεβού πρώτα.

Είτε επιλέξετε να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά είτε αυτοπροσώπως, η BECU συνιστά να έχετε στη διάθεσή σας τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης ή ο αριθμός φορολογικού μητρώου σας
 • Ένα έγκυρο πιστοποιητικό ταυτότητας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, όπως η άδεια οδήγησής σας
 • Απόδειξη διεύθυνσης, όπως λογαριασμός κοινής ωφέλειας

Δεν είστε σίγουροι αν το BECU είναι κατάλληλο για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Τράπεζα WaFd: Η WaFd Bank μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν μια περιφερειακή τράπεζα αλλά πρέπει να δανειστούν περισσότερα από το πιστωτικό όριο BECU.
 • η τράπεζα της ΑμερικήςΤα HELOC αυτής της εθνικής τράπεζας μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε να εξερευνήσετε μια άλλη επιλογή που σας επιτρέπει να κάνετε μετατροπή σε δάνειο σταθερού επιτοκίου.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Jennifer Gorman είναι συγγραφέας ασφαλίσεων και προσωπικών οικονομικών. Ειδικεύεται στο να βοηθά τους αναγνώστες να κατανοήσουν πολύπλοκα οικονομικά θέματα. Διαβάστε περισσότερα.