5 ειδικές συμβουλές για την ταπετσαρία που πρέπει να γνωρίζετε

5 ειδικές συμβουλές για την ταπετσαρία που πρέπει να γνωρίζετε

2 Απριλίου, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

ο να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

 

Πριν ετοιμαστείτε για το νέο σας έργο βελτίωσης σπιτιού, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις καλύτερες συμβουλές ειδικών για την ταπετσαρία. Η τοποθέτηση ταπετσαρίας στο σπίτι σας μπορεί να ενισχύσει την ομορφιά οποιουδήποτε δωματίου και να δημιουργήσει ένα κομψό σχέδιο και ένα κομβικό σημείο. Η ταπετσαρία δεν ξεφεύγει ποτέ από τη μόδα και μπορεί να προσθέσει ομορφιά και κομψότητα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Πώς αυτές οι συμβουλές για ταπετσαρία μπορούν να βοηθήσουν το έργο σας να λειτουργήσει πιο ομαλά

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα προγράμματα θυγατρικών. Προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτά μας παρέχουν έναν τρόπο να κερδίζουμε χρεώσεις με σύνδεση σε αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών χωρίς κόστος για εσάς. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε από εξειδικευμένες αγορές. Ελέγξτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου Αποκάλυψης. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Η διακόσμηση ταπετσαρίας γίνεται όλο και πιο δημοφιλής κάθε χρόνο. Και με μια μεγάλη γκάμα μοτίβων, στυλ και χρωμάτων, λειτουργούν τέλεια για κάθε δωμάτιο. Αλλά ως DIYer, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε τις καλύτερες συμβουλές για την ταπετσαρία πριν ξεκινήσετε.

Η ταπετσαρία έχει γίνει γρήγορα ένα σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο σε τόσα πολλά σπίτια σε όλο τον κόσμο. Και για καλό λόγο. Η ταπετσαρία προσθέτει υφή, χρώμα και στυλ σε υπνοδωμάτια, σαλόνια, κουζίνες, διαδρόμους και πολλά άλλα.

Ωστόσο, θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συμβουλές ως οδηγό καθώς αναζητάτε την τέλεια ταπετσαρία. Πρώτα, θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε αριθμομηχανή ταπετσαρίας για να λάβετε τις μετρήσεις της άσκησής σας. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι θα μετρήσετε πριν αγοράσετε για να εξοικονομήσετε χρήματα, χρόνο και προσπάθεια.

Παρακάτω θα βρείτε αυτές τις πέντε συμβουλές για ταπετσαρία από ειδικούς που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε και να κάνετε τη δουλειά σωστά!

1 – Έρευνα για τα κίνητρα και την έμπνευση

Στην ιδανική περίπτωση, είναι καλύτερο να αντλείτε κίνητρα και έμπνευση από την έρευνα. Έτσι, για παράδειγμα, μπορείτε να ξεκινήσετε την αποθήκευση εικόνες από το Pinterest ή Instagram δωματίων με ταπετσαρία. Στη συνέχεια, επιλέξτε το χρωματικό σας συνδυασμό από φωτογραφίες έμπνευσης ή δημιουργήστε το δικό σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε, ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε μια ιδέα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Φυσικά, θα θελήσετε να σκεφτείτε πρακτικά με βάση το δωμάτιο ή τα δωμάτια που θέλετε να διακοσμήσετε. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε το μπάνιο ή την κουζίνα σας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτί βινυλίου για να αντισταθείτε στην υγρασία και την υγρασία. Με βάση το δωμάτιο θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποια υφή θα χρησιμοποιήσετε.

Επίσης, αποφασίστε τον τύπο ταπετσαρίας που θέλετε. Μπορείτε να επιλέξετε από print, βινύλιο, αλουμινόχαρτο, flock, mylar, μπαμπού και πολλά άλλα. Επίσης, σκεφτείτε ποιο μοντέλο προτιμάτε όταν πρόκειται για το σχεδιασμό. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε μικρές, μεγάλες, μεγάλες ανοιχτές, γεωμετρικές, κάθετες, οριζόντιες ή διαγώνιες ρίγες, ανάγλυφη κ.λπ.

2 – Ακύρωση μνήμης ταπετσαρίας

Αφού αγοράσετε την ταπετσαρία σας, θα θέλετε να καταργήσετε την αποθήκευση του ρολού. Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι πολύ πιο εύκολο όταν αρχίσετε να το τοποθετείτε αντί να παλεύετε με την αναδιπλωμένη θέση του ρολού κατά το άνοιγμα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μετακινήσετε την ταπετσαρία προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτό θα εξαλείψει το κατσαρό κατά την εγκατάσταση. Οι ειδικοί προτείνουν πάντα τέτοιες συμβουλές για την ταπετσαρία και χρησιμοποιήστε τις κατά την τοποθέτηση ταπετσαρίας

3 – Εξετάστε τη θέα από διαφορετικά δωμάτια

Εάν χρειάζεστε περισσότερες διευκρινίσεις για το πώς θα φαίνεται η ταπετσαρία στον χώρο της κουζίνας σας, σκεφτείτε να την δείτε από το διπλανό δωμάτιο ή την τραπεζαρία σας. Εξάλλου, μπορείς αγοράστε ένα δείγμα ταπετσαρίας, δοκιμάστε το σε διαφορετικούς τοίχους και ελέγξτε πώς φαίνεται από άλλο δωμάτιο. Φαίνεται υπέροχο μόλις μπείτε στο χώρο; Θα κάνει το δωμάτιο πιο μέτριο ή πιο θαμπό;

Ρωτήστε, φαίνεται φιλόξενο; Ταιριάζει ο συνδυασμός χρωμάτων με αυτό που είχα στο μυαλό μου; Το μοντέλο δείχνει απασχολημένο ή ήρεμο; Αυτό θα σας βοηθήσει να επιδιώξετε μια ανώτερη επιλογή στην επιλογή της σωστής ταπετσαρίας. Εάν δεν μπορείτε να δείτε το ένα δωμάτιο από το επόμενο, μπορείτε να συνδυάσετε μοτίβα και χρώματα χωρίς ανησυχία.

Σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα πάνω από το κρεβάτι σας ή ως έργο τέχνης στη μέση του σαλονιού σας.

4 – Χρησιμοποιείτε πάντα άφθονη πάστα – Συμβουλές για ταπετσαρία που λειτουργούν

Σήμερα, πολλές ταπετσαρίες έρχονται προ-κολλημένες, γεγονός που καθιστά εύκολη την τοποθέτησή τους. Ωστόσο, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε την πάστα για να εξασφαλίσετε μια καλή εγκατάσταση. Φυσικά, εάν νοικιάσετε τον χώρο σας, θα θέλετε να αποφύγετε τη χρήση πάστας και κόλλας με προεπικολλημένο χαρτί. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιο εύκολο να αφαιρεθεί όταν είναι ώρα να μετακινηθείτε.

Φροντίστε να κολλήσετε καλά τις γωνίες, πάνω και κάτω κατά την τοποθέτηση. Η προσθήκη επιπλέον πάστας σε αυτές τις περιοχές θα αποτρέψει το κατσαρό και το ξεφλούδισμα στο δρόμο. Και κρατάτε πάντα την πάστα που σας περισσεύει σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε το ξεφλούδισμα. Πρώτα απ ‘όλα, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα εξαιρετικό Ένα σετ εργαλείων εξομάλυνσης ταπετσαρίας για να εξασφαλίσετε καλή πρόσφυση. Όσον αφορά τις συμβουλές για ταπετσαρία, αυτό βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

5 – Εργαστείτε γρήγορα για καλύτερα αποτελέσματα – Συμβουλές για ταπετσαρία που αξίζει να κάνετε

Όσον αφορά τις συμβουλές για την ταπετσαρία, οι ειδικοί συμφωνούν ότι η γρήγορη επεξεργασία του δωματίου είναι ο καλύτερος τρόπος. Θα πρέπει να τοποθετήσετε το φύλλο αμέσως όταν απλώσετε την πάστα. Θυμηθείτε ότι η πάστα μπορεί να στεγνώσει γρήγορα και το χαρτί δεν έχει καμία πιθανότητα αν στεγνώσει. Μην αφήνετε τους περισπασμούς να σας εμποδίζουν, γι’ αυτό κλείστε το κινητό σας και επικεντρωθείτε στη δουλειά.

Τώρα που έχετε αυτές τις συμβουλές για ταπετσαρία, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε ελάχιστο χρόνο. Πάρτε ένα δεύτερο ζευγάρι χέρια για να σας βοηθήσει κατά την εγκατάσταση, αν μπορείτε. Εάν όχι, μπορείτε να κάνετε τη δουλειά αποτελεσματικά και να είστε βέβαιος ότι ακολουθείτε όλες τις διαδικασίες ασφαλείας όταν κάνετε οποιοδήποτε έργο βελτίωσης σπιτιού.

Όταν αγοράζετε χρώμα εσωτερικού χώρου για το σπίτι σας, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πρώτα. Δυστυχώς, δεν είναι τόσο εύκολο όσο η επιλογή των χρωμάτων ή του φινιρίσματος που θέλετε. Εξάλλου, δεν θέλετε να καταλήξετε με τύψεις του ζωγράφου ή να ζωγραφίζετε χρώματα που δεν σας αρέσουν. Έτσι, πριν από τη δέσμευση, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα προγράμματα θυγατρικών. Προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτά μας παρέχουν έναν τρόπο να κερδίζουμε χρεώσεις με σύνδεση σε αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών χωρίς κόστος για εσάς. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε από εξειδικευμένες αγορές. Ελέγξτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου Αποκάλυψης. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️