10 τράπεζες που προσφέρουν πρόωρη άμεση κατάθεση

10 τράπεζες που προσφέρουν πρόωρη άμεση κατάθεση

2 Απριλίου, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma αποζημιώνεται από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

 

 

Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ πιστεύει ότι η άμεση κατάθεση είναι ένας γρήγορος, ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να λάβετε το μισθό σας.

Όταν ρυθμίζετε την άμεση κατάθεση, ο εργοδότης σας καταθέτει ηλεκτρονικά τον μισθό σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να παραλάβετε μια έντυπη επιταγή, να την καταθέσετε στον τραπεζικό λογαριασμό σας και να περιμένετε να εκκαθαριστούν τα χρήματα—η τράπεζά σας τα αναλαμβάνει όλα για εσάς.

Και τώρα πολλές τράπεζες επιταχύνουν αυτή τη διαδικασία προσφέροντας πρόωρη άμεση κατάθεση. Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε τον μισθό σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα. Αν θέλετε να επωφεληθείτε από την πρώιμη άμεση κατάθεση, εδώ είναι 10 τράπεζες που πρέπει να εξετάσετε.Το καλύτερο για προστασία υπερανάληψης: κουδούνι

Όταν ανοίγετε έναν διαδικτυακό λογαριασμό ελέγχου Chime και εγγράφεστε για άμεση κατάθεση, μπορείτε να λάβετε τον μισθό σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα. Για να ξεκινήσετε, θα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας μέσω της εφαρμογής mobile banking και θα στείλετε στον εαυτό σας ένα προσυμπληρωμένο έντυπο άμεσης κατάθεσης στον εργοδότη σας.

Επιπλέον, η Chime προσφέρει προστασία υπερανάληψης έως και 200 ​​$ χωρίς τέλη υπερανάληψης. Η τράπεζα απλώς θα εφαρμόσει την επόμενη απευθείας κατάθεσή σας στο αρνητικό υπόλοιπο. Ο λογαριασμός σας συνοδεύεται επίσης με δωρεάν χρεωστική κάρτα, χωρίς μηνιαίες χρεώσεις και πρόσβαση σε περισσότερα από 60.000 ΑΤΜ.

Καλύτερο χωρίς χρεώσεις: Αξός

Όταν εγγράφεστε για έναν λογαριασμό Βασικού Έλεγχου από την Axos, θα έχετε πρόσβαση σε απευθείας κατάθεση και μπορείτε να λάβετε τα χρήματά σας δύο ημέρες νωρίτερα. Η Axos δεν χρεώνει ποτέ προμήθειες υπερανάληψης, τέλη μη επαρκών κεφαλαίων (ή NSF) ή μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης. Επίσης, δεν υπάρχουν απαιτήσεις ελάχιστης ισορροπίας.

Ο λογαριασμός συνοδεύεται από άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως πληρωμές peer-to-peer, ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών και απεριόριστες επιστροφές τελών ATM. Επίσης, η Axos θα παρακολουθεί πάντα τους λογαριασμούς σας και θα σας ειδοποιεί εάν υποπτεύεται οποιαδήποτε δόλια δραστηριότητα.

Το καλύτερο για διαδικτυακή και προσωπική τραπεζική: Capital One

Όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό Capital One 360 ​​και εγγράφεστε για άμεση κατάθεση, μπορείτε να λάβετε τον μισθό σας δύο ημέρες νωρίτερα. Το Capital One σάς δίνει μια προσυμπληρωμένη φόρμα για να δώσετε στον εργοδότη σας για να διευκολύνετε τη διαδικασία εγγραφής.

Με το Capital One, μπορείτε να επωφεληθείτε τόσο από την ηλεκτρονική όσο και από προσωπική τραπεζική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή της τράπεζας για κινητά για να παρακολουθείτε τον λογαριασμό σας, να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε τη χρεωστική σας κάρτα και να εξαργυρώνετε τυχόν ανταμοιβές.

Αλλά εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που θέλετε να αντιμετωπίσετε αυτοπροσώπως, μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε ένα υποκατάστημα της Capital One. Και θα έχετε πρόσβαση σε πάνω από 70.000 ΑΤΜ χωρίς χρέωση.

Το καλύτερο για μπόνους μετρητών εγγραφής: SoFi

Όταν δημιουργείτε απευθείας κατάθεση στο SoFi, μπορείτε να λάβετε τα χρήματά σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα και ο λογαριασμός όψεως θα κερδίσει τόκους. Και δεν απαιτείται ελάχιστο ποσό άμεσης κατάθεσης για να κερδίσετε τόκους.

Επιπλέον, όταν ανοίξετε τον λογαριασμό σας και ρυθμίσετε την άμεση κατάθεση εντός 25 ημερών, μπορείτε να λάβετε ένα μπόνους εγγραφής μία φορά. Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το ποσό της άμεσης κατάθεσής σας.

  • $1.000-$4.999 κατάθεση = $50 μπόνους εγγραφής
  • $5000 ή περισσότερο κατάθεση = $250 μπόνους εγγραφής

Το καλύτερο για την αντιστροφή τελών υπερανάληψης: Citizens Bank

Όταν εγγράφεστε για λογαριασμό όψεως στην Τράπεζα του Πολίτη, μπορείτε να λάβετε διήμερη νωρίτερα άμεση κατάθεση. Για να εγγραφείτε, μπορείτε είτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να εκτυπώσετε μια προσυμπληρωμένη φόρμα είτε μπορείτε να ζητήσετε από τον εργοδότη σας μια φόρμα άμεσης κατάθεσης.

Η Citizens Bank προσφέρει επίσης μια λειτουργία που ονομάζεται Citizens Peace of Mind, η οποία σας δίνει χρόνο για να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας και να ανακτήσετε τα τέλη υπερανάληψης. Και οι Πολίτες θα σας στείλουν ένα μήνυμα κειμένου ή ένα email όταν ο λογαριασμός σας είναι υπερβολικός, οπότε θα έχετε άφθονο χρόνο για να το φροντίσετε.

Το καλύτερο για την ασφάλεια του λογαριασμού: Credit Karma Money

Το Credit Karma Money™ προσφέρει έναν λογαριασμό όψεως — Δαπάνη Credit Karma Money™ — χωρίς ελάχιστες απαιτήσεις υπολοίπου και δεν χρεώνει ποτέ προμήθειες. Και όταν ρυθμίσετε την απευθείας κατάθεση στον λογαριασμό σας, θα έχετε πρόσβαση στα χρήματά σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα.

Αυτός ο διαδικτυακός λογαριασμός όψεως είναι ασφαλισμένος από την FDIC για έως και 5 εκατομμύρια δολάρια μέσω ενός δικτύου τραπεζών (συγκριτικά, ένας τυπικός λογαριασμός όψεως είναι ασφαλισμένος για έως και 250.000 $ ανά καταθέτη). Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Credit Karma για κινητά για να κλειδώσετε άμεσα τη χρεωστική σας κάρτα εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα, δίνοντάς σας ήσυχο το μυαλό σας σχετικά με την ασφάλεια του λογαριασμού σας.

Το καλύτερο για άμεση πρόσβαση σε κεφάλαια: Huntington Bank

Ο λογαριασμός ελέγχου χωρίς αστερίσκο του Huntington ανοίγει δωρεάν και δεν έχει μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης. Μπορείτε επίσης να λάβετε τον μισθό σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα όταν εγγραφείτε για απευθείας κατάθεση.

Εάν χρειαστεί να καταθέσετε μια επιταγή, θα έχετε άμεση πρόσβαση σε έως και 500 $ από τα χρήματα. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη χωρίς επιπλέον κόστος και δεν έχει σημασία αν θα καταθέσετε την επιταγή μέσω της εφαρμογής για κινητά, σε ΑΤΜ ή σε υποκατάστημα.

Το καλύτερο για τη λήψη κρατικής βοήθειας: GoBank

Με το GoBank, μπορείτε να αποφύγετε μια μηνιαία χρέωση συντήρησης δημιουργώντας μια άμεση κατάθεση (500 $ ή περισσότερο) και θα λάβετε τα χρήματα δύο ημέρες νωρίτερα. Εάν λαμβάνετε κρατικά επιδόματα, όπως επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης ή κρατικά επιδόματα ανεργίας, μπορείτε να τα λάβετε έως και τέσσερις ημέρες νωρίτερα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά για να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά.

Το καλύτερο για απεριόριστες εκπτώσεις ATM: LendingClub Bank

Το LendingClub είναι γνωστό για τα προσωπικά του δάνεια, αλλά προσφέρει επίσης έναν τραπεζικό λογαριασμό. Όχι μόνο μπορείτε να λάβετε τον μισθό σας δύο ημέρες νωρίτερα με απευθείας κατάθεση, αλλά το LendingClub προσφέρει επίσης 1% επιστροφή μετρητών σε όλες τις αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις που πραγματοποιούνται με τη χρεωστική σας κάρτα.

Εκτός από το ότι δεν έχει καμία μηνιαία χρέωση συντήρησης, υπερανάληψης ή εισερχόμενης τραπεζικής μεταφοράς, το LendingClub θα σας αποζημιώσει για τυχόν χρεώσεις ΑΤΜ που επιβαρύνεστε σε άλλες τράπεζες.

Καλύτερο για χρηματικά έπαθλα: Varo Bank

Όταν ανοίγετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στην Varo Bank, δεν υπάρχουν ελάχιστες απαιτήσεις κατάθεσης ή μηνιαίες προμήθειες. Εκτός από τη λήψη του μισθού σας δύο ημέρες νωρίτερα με απευθείας κατάθεση, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε χρήματα από έναν τραπεζικό λογαριασμό Varo σε έναν άλλο.

Και μπορείτε να κερδίζετε ανταμοιβές μετρητών κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη χρεωστική κάρτα Varo Bank για να ψωνίζετε επιλεγμένες επωνυμίες. Όταν φτάσετε 5 $ σε ανταμοιβές, τα χρήματα κατατίθενται αυτόματα στον λογαριασμό όψεως.

Πώς λειτουργεί η πρόωρη άμεση κατάθεση;

Όταν εγγράφεστε για άμεση κατάθεση, η πληρωμή σας κατατίθεται αυτόματα στον λογαριασμό σας την ημέρα πληρωμής. Εάν η κατάθεση ληφθεί κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες της τράπεζας, η κατάθεση θα πρέπει να είναι έτοιμη την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ωστόσο, οι περισσότερες τράπεζες παρέχουν τα χρήματα αμέσως, και ορισμένες τράπεζες προσφέρουν πρώιμη άμεση κατάθεση, ώστε να έχετε πρόσβαση στα χρήματά σας ακόμη πιο σύντομα. Η πρόωρη άμεση κατάθεση συνήθως σημαίνει ότι θα λάβετε τα χρήματά σας δύο ημέρες πριν από την ημέρα πληρωμής.

Πόσο νωρίς μπορεί να χτυπήσει η απευθείας κατάθεση;

Το πόσο σύντομα μπορείτε να λάβετε απευθείας κατάθεση εξαρτάται από την τράπεζά σας, αλλά όλες οι τράπεζες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο προσφέρουν απευθείας κατάθεση δύο ημέρες νωρίτερα. Χωρίς πρόωρη κατάθεση, ο μισθός σας θα φτάσει συνήθως στον λογαριασμό σας μέχρι τις 9 π.μ. την προγραμματισμένη ημέρα πληρωμής σας. Ο χρόνος μπορεί επίσης να εξαρτάται από τον τύπο πληρωμής που λαμβάνετε – για παράδειγμα, η GoBank καταθέτει κρατικά οφέλη τέσσερις ημέρες νωρίτερα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ορισμένες τράπεζες μπορεί επίσης να κρατήσουν το μισθό σας, αν και δεν μπορούν να κρατήσουν τα κεφάλαια επ’ αόριστον.

Πώς επιλέξαμε αυτές τις τράπεζες

Συγκρίναμε 16 διαφορετικές τράπεζες προτού το περιορίσουμε στις επιλογές μας για τις 10 καλύτερες τράπεζες άμεσων καταθέσεων. Τα ελάχιστα κριτήρια που έπρεπε να πληρούν αυτές οι τράπεζες ήταν η προσφορά πρώιμων άμεσων καταθέσεων – αλλά πέρα ​​από αυτό σκεφτήκαμε επίσης…

  • Ταξί
  • Επιλογές αποφυγής τελών
  • Πρόσβαση σε ΑΤΜ
  • Επιστρέφουν τα τέλη ATM;
  • Διαθεσιμότητα εφαρμογής για κινητά για παρακολούθηση λογαριασμού

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Jamie Johnson είναι ένας ανεξάρτητος συγγραφέας με έδρα το Κάνσας Σίτι και ειδικεύεται στα οικονομικά και τις επιχειρήσεις. Καλύπτει μια ποικιλία θεμάτων προσωπικών οικονομικών, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας πιστώσεων, πιστωτικών καρτών, προσωπικών δανείων και φοιτητικών δανείων… Διαβάστε περισσότερα.