Φτηνές αναβαθμίσεις σε ενοικιαζόμενα ακίνητα που κερδίζουν τα μέγιστα χρήματα.

Φτηνές αναβαθμίσεις σε ενοικιαζόμενα ακίνητα που κερδίζουν τα μέγιστα χρήματα.

2 Απριλίου, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός ενοικιαζόμενου ακινήτου ή σκέφτεστε να αγοράσετε ένα, το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για ένα παλιό σπίτι ή για ένα παλιό σπίτι για πολλές οικογένειες. Αυτά τα υπάρχοντα σπίτια μπορεί να είναι τα πιο προσιτά για αγορά ως ενοικιαζόμενα ακίνητα επειδή συνήθως χρειάζονται λίγη (ή πολλή) δουλειά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να φαίνονται μοντέρνα και ελκυστικά για να προσελκύσουν καλούς ενοικιαστές. Λοιπόν, πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό χωρίς να σπάσετε την τράπεζα; Ένας τρόπος είναι να φτιάξεις βελτιώσεις ενοικίασης ακινήτων εγώ ο ίδιος. Εάν δεν χρειάζεται να πληρώσετε κάποιον άλλο για να κάνει τη δουλειά για εσάς, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα από την εργασία.

 

Επίσης, δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα ταυτόχρονα. Επιλέξτε τις περιοχές που χρειάζονται επισκευή και κάντε πρώτα αυτές τις αναβαθμίσεις. Στη συνέχεια, κάντε μερικές απλές βελτιώσεις στις άλλες που θα προσθέσουν έναν μικρό παράγοντα wow που θα αρέσει στους πιθανούς ενοικιαστές. Οποιεσδήποτε αναβαθμίσεις κάνετε θα κάνουν το ακίνητό σας να ξεχωρίζει και θα σας επιτρέψει να χρεώνετε περισσότερα για το ενοίκιο. Οι άνθρωποι είναι γενικά πιο πρόθυμοι να πληρώσουν για ένα μέρος που διατηρείται από το να συμβιβάζονται με ένα χάος με χαμηλότερο ενοίκιο. Και όταν οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για αυτά τα πράγματα, συνήθως θα θέλουν να διατηρήσουν το μέρος ωραίο επίσης. Είναι μια νίκη που κάνει όλη αυτή τη σκληρή δουλειά να αξίζει τον κόπο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα θέλετε να εστιάσετε στις βελτιώσεις της κουζίνας ή του μπάνιου. Αυτοί είναι οι τομείς που οι πιθανοί εργοδότες θα εξετάσουν πιο προσεκτικά.

Φτιάξτο μόνος σου έργα ανακαίνισης ενοικίασης ακινήτων

Εάν είστε βολικοί, μπορείτε να κάνετε τις περισσότερες εργασίες μόνοι σας. Ακόμα κι αν πρέπει να προσλάβετε ηλεκτρικές ή υδραυλικές εργασίες, θα εξοικονομήσετε ακόμα ένα πακέτο για το τι μπορείτε να κάνετε. Αυτό το μπάνιο, σε μια από τις ενοικιάσεις μας, απέκτησε μια ενημερωμένη εμφάνιση με μερικές εύκολες ενημερώσεις που πραγματικά δεν μας άργησαν πολύ.

Δεν μας άρεσε πώς η καμπίνα ντους προεξείχε από το χώρισμα. Τα πλακάκια ήταν σκοτεινά και βρώμικα, ειδικά για ένα τόσο μικρό μπάνιο. Κάποιος είχε προσθέσει ράφια κάποια στιγμή και επικροτώ την ιδέα. Ωστόσο, τα ράφια γλιστρούσαν παντού και ο χώρος ήταν πολύ βαθύς για να είναι λειτουργικός. Βρήκαμε πράγματα που έπεσαν πίσω από τα ράφια και μέσα σε αυτή τη βαθιά κοιλότητα. Τέλος, δεν είχε τοποθετηθεί λαμπτήρας. Η καλωδίωση ήταν απλά καλυμμένη με μια πλάκα. Ευτυχώς, ξέραμε ότι μπορούσαμε να χειριστούμε όλα αυτά τα έργα.

Βάψιμο πλακιδίων

Το πρώτο έργο που έκανα ήταν να βάψω το πλακάκι λευκό. Σκέφτηκα ότι θα ήταν μια ωραία καθαρή και φρέσκια εμφάνιση. Θέλαμε να το φροντίσουμε αμέσως για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το ντους αργότερα.

Έχοντας βάψει πλακάκια πριν, ήξερα ότι θα μπορούσε να γίνει. Ρίξτε μια ματιά στο έργο μου για τη βαφή πλακιδίων κουζίνας για να δείτε πώς γίνεται.

Ωστόσο, δεν είχα βάψει πλακάκια ντους πριν, οπότε ανησυχούσα λίγο για το πώς θα αντέξει το νερό. Εφόσον μείναμε στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα για τις τρεις εβδομάδες που εργαζόμασταν σε αυτό, μπορέσαμε να πάρουμε μερικά άτομα. Η μπογιά ήταν σκληρή! Πρώτα καθάρισα πολύ καλά το πλακάκι και τον αρμόστοκο και τα άφησα να στεγνώσουν.

Χρησιμοποίησα δύο στρώσεις αστάρι Zinsser Bulleye την πρώτη μέρα και δύο στρώσεις σμάλτο υψηλής γυαλάδας την επόμενη. Μετά πήγαμε σπίτι για λίγες μέρες και αφήσαμε το πλακάκι να στεγνώσει και να σκληρύνει.

Προσθήκη/ενημέρωση φωτιστικών και φωτιστικών

Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την εμφάνιση του μπάνιου σας αλλάζοντας ή προσθέτοντας φωτιστικά ή υδραυλικά. Στην περίπτωσή μας, απλά προσθέσαμε ένα φως τουαλέτας όπου υπήρχε κάποια στιγμή στο παρελθόν. Στη συνέχεια εγκαταστήσαμε μια πιο ωραία κεφαλή ντους και βρύση νεροχύτη που είχε καλύτερη ροή από την προηγούμενη. Αλλαγές όπως αυτές δεν είναι τόσο αισθητές, αλλά θα μπορούσαν να κάνουν τους ενοικιαστές πιο ικανοποιημένους με την απόδοση.

Ράφια κατασκευής

Ο σύζυγός μου φρόντισε το πάνω μέρος πάνω από το ντους και τα ράφια. Επειδή σχεδίαζα να βάψω τους τοίχους λευκούς, ήθελα να προσθέσω λίγη ζεστασιά με ξύλο. Έφτιαξε λοιπόν την κύρια κεφαλή και την επένδυση με ξύλο. Τοποθέτησε μια ψεύτικη πλάτη στο χώρο δίπλα στο ντους που δεν ήταν πιο βαθιά από αυτό που μπορούσε να χρησιμοποιηθεί. Στη συνέχεια κατασκεύασε ενσωματωμένα ράφια με πιο χοντρό μπροστινό μέρος για να φαίνονται πιο στιβαρά.

Σχετικό: Πώς να ενημερώσετε μια κουζίνα

Ντουλάπια για βάψιμο

Είτε στην κουζίνα είτε στο μπάνιο, το βάψιμο των ντουλαπιών είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε για να δώσετε στα παλιά ντουλάπια μια πιο μοντέρνα ενημέρωση. Δεδομένου ότι έβαψα τους τοίχους του μπάνιου λευκούς, σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να βάψω το ντουλάπι του μπάνιου για λίγη αντίθεση και να προσθέσω λίγο χρώμα. Χρησιμοποίησα χρώμα κιμωλίας Serenity Blue για να δώσω μια ήρεμη αίσθηση σπα στο χώρο.

Πώς να ανακαινίσετε ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο για να το κάνετε πιο ελκυστικό για τους ενοικιαστές

Ενημέρωση Paint On Walls

Μόνο η ενημέρωση της βαφής στους τοίχους μπορεί να είναι αρκετή για να κάνετε σημαντική βελτίωση. Έχουμε δει όλων των ειδών τους πολύχρωμους τοίχους σε ενοικιαζόμενα ακίνητα που κάνουν καλή δουλειά με τη χρονολόγηση του τόπου. Μια φρέσκια στρώση ουδέτερου χρώματος μπορεί να κάνει θαύματα.

Φρεσκάρετε τη βαφή στην επένδυση και τις πόρτες

Ακόμα κι αν όλα τα τελειώματα και οι πόρτες είναι βαμμένα λευκά, μπορεί να έχουν τσιπς και αποχρωματισμό που κάνουν τον χώρο να φαίνεται κουρασμένος. Θα εκπλαγείτε πώς μια φρέσκια στρώση λευκού διακοσμητικού χρώματος μπορεί πραγματικά να φωτίσει έναν ολόκληρο χώρο.

Αντικαταστήστε ή προσθέστε τα πόμολα του ντουλαπιού

Μια άλλη γρήγορη λύση που μπορεί να γίνει σε κουζίνες και μπάνια είναι απλά να προσθέσετε ή να αλλάξετε πόμολα ντουλαπιών. Μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε τα δικά σας κουμπιά!

Προσθέστε πόρτες αχυρώνα/ράγα

Η προσθήκη μιας συρόμενης πόρτας σε μια ντουλάπα δίνει μια ενημερωμένη εμφάνιση με αρκετά χαμηλό κόστος. Οι ντουλάπες σε αυτό το σπίτι δεν είχαν πλέον διπλές πόρτες. Επειδή στους περισσότερους αρέσει να μπορούν να κλείνουν τις ντουλάπες τους, έπρεπε να προσθέσουμε πίσω πόρτες. Αντί να αγοράσουμε διπλές πόρτες που μπορεί να είναι δύσκολο να εργαστείτε, επιλέξαμε να εγκαταστήσουμε μια ράγα πόρτας αχυρώνα. Στη συνέχεια κάναμε ένα ταξίδι για ψώνια στο τοπικό κατάστημα αρχιτεκτονικών ειδών και παραλάβαμε μερικές παλιές πόρτες για 25 $ η καθεμία.

Είναι αστείο να σκεφτόμαστε πόσο σκληρά εργαζόμαστε για να δώσουμε σε έναν χώρο μια πιο μοντέρνα εμφάνιση και μετά ψωνίζουμε για τις πιο παλιές και πιο κατεστραμμένες πόρτες που μπορούμε να βρούμε!

Προσθέστε χρώμα μαυροπίνακα

Δεν χρειάστηκε να κάνουμε πολλά στην κουζίνα αυτού του ενοικιαζόμενου διαμερίσματος, αλλά υπήρχε ένα άβολα τοποθετημένο ντουλάπι με το οποίο ήθελα να διασκεδάσω λίγο. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ μπογιά μαυροπίνακα και αποφάσισα να κάνω την πόρτα της ντουλάπας να μοιάζει με πίνακα κιμωλίας με πλαίσιο. Προσθέτει άλλη μια μικρή ρουστίκ πινελιά που ελπίζουμε ότι το κάνει να φαίνεται λίγο πιο οικείο. Σκέφτηκα να βάψω και το πόμολο της πόρτας, αλλά το άφησα προς το παρόν.

Αναβαθμίσεις ενοικιαζόμενων ακινήτων που αυξάνουν την αξία του σπιτιού

Εκτός από τις βελτιώσεις στην ενοικίαση που έχουν ήδη συζητηθεί, όπως η ενημέρωση του μπάνιου και της κουζίνας, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που μπορούν να αυξήσουν την αξία ενός σπιτιού και να το κάνουν πιο ελκυστικό για τους ενοικιαστές.

Ανοίξτε το χώρο

Αν δείτε περιοχές όπου θα μπορούσατε να βελτιώσετε την κυκλοφορία ή να προσθέσετε επιπλέον χώρο, αυτό μπορεί να είναι δυνατό γκρεμίζοντας έναν ή δύο τοίχους. Εφόσον δεν είναι φέρων τοίχος, μπορείτε να βγάλετε αυτό το σφυρί! Κάναμε πολλά από αυτά σε ένα σπίτι που ανακαινίσαμε και αναποδογυρίσαμε. Είναι εκπληκτικό τι διαφορά κάνει.

Σχετικά: Ανακαινίσεις σπιτιών και ανατροπή ακινήτων

Τοποθετήστε ένα νέο πάτωμα

Είτε τοποθετήσετε δάπεδα υψηλότερης ποιότητας είτε απλώς αντικαταστήσετε το χαλί, θα έχει αντίκτυπο στην αξία του σπιτιού σας. Τοποθετήσαμε νέο χαλί στα υπνοδωμάτια του ενοικιαζόμενου ακινήτου μας και έχει βελτιώσει δραματικά την εμφάνιση και τη μυρωδιά. Τα χαλιά μας ήταν πέρα ​​από τον καθαρισμό, αλλά μερικές φορές ένας καλός επαγγελματικός καθαρισμός κάνει το κόλπο!