Ρουστίκ πινακίδα φθινοπωρινής βεράντας DIY με εκλεκτική ανατροπή

Ρουστίκ πινακίδα φθινοπωρινής βεράντας DIY με εκλεκτική ανατροπή

2 Απριλίου, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Είχες ποτέ τη διάθεση να δημιουργήσεις κάτι αλλά δεν ήξερες τι ακριβώς ήθελες να κάνεις; Αυτό μου συμβαίνει αρκετά συχνά. Όταν συμβεί αυτό, σημαίνει ότι πρέπει να περπατήσω γύρω από το γκαράζ ή τον αχυρώνα μας. Δεδομένου ότι τόσα πολλά από τα έργα μου αφορούν την επαναχρησιμοποίηση αυτού που έχω, μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται για να εμπνευστείς είναι να κοιτάξουμε όλα τα παλιά μας σκουπίδια/θησαυρούς. Αυτό ακριβώς έκανα πριν το κάνω αυτό DIY πτώση βεράντα σημάδι.

 

Συνήθως έχουμε αρκετά άχρηστα ξύλα στο γκαράζ μας. Ο σύζυγός μου θέλει να σώζει πολλά από τα ξύλα του, τα οποία πάντα αναρωτιέμαι αν πρέπει πραγματικά να κρατήσουμε τόσα πολλά. Αλλά είναι τέτοιες στιγμές που χαίρομαι που έχουμε αυτό ακριβώς που χρειάζομαι. Είναι πάντα καλό να εξοικονομείτε πράγματα. Δεν μου αρέσει να εξοικονομώ πολλά, αλλά αν πετάξω κάτι, είναι εγγύηση ότι θα το χρειαστώ αργότερα!

Για αυτό το έργο, βρήκα αμέσως κάποιες ενότητες 2×4. Αυτό με ενέπνευσε να φτιάξω μια πινακίδα πτώσης για την μπροστινή μας βεράντα. Επρόκειτο να ανακαινίσω τη βεράντα μας για την εποχή του φθινοπώρου ούτως ή άλλως, οπότε μια νέα πινακίδα θα ήταν διασκεδαστική. Επίσης, έχω ένα δοχείο με παλιές μπάλες πισίνας στο δωμάτιο χειροτεχνίας μου που σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω. Έτσι, έβγαλα τρία σε κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο για να τα ενσωματώσω στο ζώδιό μου με κάποιο τρόπο. Αυτό που κατέληξα ήταν μια ρουστίκ επιγραφή με μια νότα παιχνιδιάρικου χρώματος. Θα σας δείξω πόσο εύκολο ήταν να φτιάξετε αυτό το DIY Fall Porch Sign.

Σχετικά: 100 έξυπνα ρητά για τις ξύλινες επιγραφές

DIY πτώση βεράντα σημάδι

Ένας από τους λόγους που μου αρέσουν οι ρουστίκ χειροτεχνίες είναι ότι συνήθως είναι απλές και δεν χρειάζεται να είναι τέλειες. Σας δίνει τόση ελευθερία να δημιουργείτε απλά χωρίς πολλούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε. Για αυτό το φθινοπωρινό ζώδιο, χρησιμοποίησα το εργαλείο μου καύσης ξύλου για να διαβάσω το ελεύθερο γράψιμό μου. Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω τεχνική μεταφοράς στένσιλ ή γραμμάτων, αλλά τελικά αποφάσισα να το κρατήσω απλό για μια πιο ρουστίκ εμφάνιση. Σκέφτηκα ότι οι μπάλες της πισίνας θα μπορούσαν να τοποθετηθούν ανάμεσα στις σανίδες για να προσθέσουν λίγο φθινοπωρινό χρώμα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο καύσης ξύλου για επιγραφές

Τα περισσότερα κιτ εργαλείων καύσης ξύλου παρέχουν πολλές διαφορετικές συμβουλές εργαλείων. Για τα σημάδια, θα θέλετε τα γράμματά σας να είναι αρκετά παχιά για να διαβάζουν τα λόγια σας ευανάγνωστα. Μου αρέσει να ξεκινώ με την άκρη του στυλό μου για να εντοπίσω τη γραφή μου. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το ίδιο tip, μπλοκάρω τα γράμματα σε λίγο. Ανάλογα με το πάχος των γραμμάτων σας, μπορείτε είτε να τα γεμίσετε με την ίδια μύτη είτε να χρησιμοποιήσετε μια πιο χοντρή μύτη. Τα γράμματά μου ήταν ακόμα αρκετά λεπτά, οπότε χρησιμοποίησα τη μύτη για τα περισσότερα από αυτά.

Για πιο σκληρό ξύλο, μπορεί να χρειαστεί να καίτε πιο αργά με το εργαλείο ξυλόκαυστου. Χρειάζεται μεγαλύτερη επαφή για να καεί. Ίσως χρειαστεί να περάσετε τα γράμματά σας μερικές φορές, δοκιμάζοντας διαφορετικές ταχύτητες και πιέσεις για να δείτε τι σας δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τύπο του ξύλου σας.

Σχετικό: Φτιάξτε μια ανάμνηση μιας ψημένης συνταγής σε ένα ξύλο κοπής

Πώς να στερεώσετε τις μπάλες της πισίνας στο ξύλο

Λατρεύω τα πειράματα που λειτουργούν! Η τοποθέτηση μιας μπάλας πισίνας σε ξύλο φαινόταν σαν ένα έργο για το οποίο θα χρειαζόμουν ένα τρυπάνι και ίσως ένα εργαλείο σκάλισης. Επειδή όμως αυτό το έργο ήταν για μένα και πραγματικά δεν είχα τίποτα να χάσω, δοκίμασα μια από τις αγαπημένες μου κόλλες.

Όταν έβαλα λεπτό τούβλο στην κουζίνα της καμπίνας μας, ανακάλυψα μια κόλλα κατασκευής που μου αρέσει πολύ. Είναι το Loctite Power Grab, το οποίο κολλάει σχεδόν αμέσως. Έτσι, παρόλο που είχα τις αμφιβολίες μου ότι ένα ολισθηρό κυλιόμενο αντικείμενο θα κολλούσε πραγματικά σε κάτι χωρίς βίδες, δοκίμασα λίγο Loctite Power Grab σε ένα σωλήνα.

Πρώτα, κόλλησα κάθε μπάλα στη θέση του στο πάνω μέρος του κάτω πίνακα. Κρατούσα κάθε μπάλα για λίγα δευτερόλεπτα και όταν την άφησα, η μπάλα έμεινε στη θέση της. Τέλειος!

Τι να μην κάνεις

Έπειτα, μιας και έχω την αγωνία να δω το τελικό αποτέλεσμα, πρόσθεσα λίγη κόλλα σε κάθε ένα από τα πάνω μέρη των μπάλων. Αυτό έγινε πριν αφήσετε την κόλλα στο κάτω μέρος να στεγνώσει. Δεν ειναι καλη ιδεα! Έπειτα τοποθέτησα τον επάνω πίνακα πάνω από τις μπάλες. Σε αυτό το σημείο οι μπάλες περιστράφηκαν λίγο και ήταν δύσκολο να ευθυγραμμίσω το ξύλο με τρόπο που πίστευα ότι θα καθόταν με ασφάλεια. Για ένα λεπτό ένιωσα σαν να έπαιζα σε ένα σωρό παιχνίδια με τα εγγόνια μου και απλώς περίμενα να γυρίσουν όλα. Λοιπόν, μάθημα, κάντε υπομονή και περιμένετε να στεγνώσει η κάτω κόλλα!

Καλύτερη λύση

Κατέληξα να το αποχωριστώ και να το ξεκίνησα από την αρχή γιατί ενώ το δούλευα νωρίτερα συνειδητοποίησα ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο να το κάνω αυτό με τις σανίδες και τις μπάλες επίπεδες στο τραπέζι. Επειδή η κόλλα έδεσε τόσο γρήγορα, δεν χρειάστηκε καν να χρησιμοποιήσω συνδετήρες ενώ στέγνωνε.

Με κομμένη την ανάσα, πήγα να ελέγξω ολόκληρη τη διαμόρφωση του πιάτου την επόμενη μέρα. Πρώτα, χάρηκα που είδα ότι η κόλλα είχε στεγνώσει! Τότε δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο υγιές ήταν τελικά. Αισθάνομαι εξαιρετικά ασφαλής, κάτι για το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί σκέφτομαι και άλλα έργα που χρησιμοποιούν μπάλες πισίνας!

Σχετικά: 100 Εύκολα Έργα Διακόσμησης Φθινοπώρου

Ένα απλό και ρουστίκ σημάδι φθινοπωρινής βεράντας

Έτσι, η βεράντα μου φαίνεται τώρα λίγο πιο γιορτινή για την εποχή. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κρατήσει πολύ! Αν η κόλλα Power Grab μπορεί να κρατήσει τούβλα σε έναν τοίχο, υποθέτω ότι δεν εκπλήσσομαι που θα κρατήσει και τον σχηματικό μου πύργο της εποχικής διασκέδασης στη θέση του!