Ρουστίκ διακόσμηση με κουπιά κανό

Ρουστίκ διακόσμηση με κουπιά κανό

2 Απριλίου, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Πώς να διακοσμήσετε με κουπιά κανό με μοναδικούς τρόπους

Θέλατε ποτέ να βγάλετε ένα κουπί κανό από το γκαράζ και να το κρεμάσετε στον τοίχο του σπιτιού σας; Αυτή μάλλον δεν είναι από τις πρώτες σας σκέψεις. Ωστόσο, τα ξεπερασμένα ξύλινα δοκάρια έχουν μια συγκεκριμένη γοητεία που μπορούν να προσθέσουν έναν ζεστό χαρακτήρα σε ένα σπίτι. Στην πραγματικότητα, η διακόσμηση με κουπιά κανό γίνεται αρκετά δημοφιλής και είναι κάτι που ίσως θελήσετε να εξετάσετε αφού δείτε πώς χρησιμοποιούνται.

Εάν δεν έχετε παλιά κουπιά για κανό, μπορείτε εύκολα να τα παραλάβετε σε μια υπαίθρια αγορά ή σε εκπτώσεις σε αυλή. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για τον προορισμό τους ή να διασκεδάσετε λίγο μαζί τους στη διακόσμησή σας. Εκτός από το να τοποθετήσετε απλώς ένα στην οθόνη, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε, όπως κεφαλάρια, με ένα ή περισσότερα κουπιά. Βρήκα μερικούς μοναδικούς τρόπους διακόσμηση κουπί κανό που είναι και εύκολα και διασκεδαστικά.

 

Οι καλύτεροι τρόποι διακόσμησης με κουπιά κανό

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ διαφορετικά κουπιά για να διακοσμήσω την καμπίνα μας. Δεδομένου ότι η καμπίνα μας βρίσκεται σε μια μικρή λίμνη, κάνει τη διακόσμηση του κουπιού ακόμα πιο κατάλληλη. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται το σπίτι σας, αν σας αρέσει το ρουστίκ στυλ, μπορείτε να ξεφύγετε χρησιμοποιώντας τα κουπιά ως διακοσμητικά.

Τα κουπιά καγιάκ είναι επίσης διασκεδαστικά, αλλά χρειάζεστε μεγαλύτερο χώρο για να τοποθετήσετε ένα από αυτά. Έχουμε ένα πάνω από το κάθισμα του παραθύρου στην καμπίνα μας και καταλαμβάνει ολόκληρο το κεφάλι οκτώ ποδιών.

Μου αρέσει να ομαδοποιώ μερικά κουπιά μαζί, σε διαφορετικές αποχρώσεις και ύψη, και να τα βάζω σε μια γωνία για να ζεστάνουν τον χώρο. Ομοίως, μπορείτε να ομαδοποιήσετε πολλά κουπιά μαζί για να τα κρεμάσετε σε έναν τοίχο. Ωστόσο, εκτός από τις απλές ομάδες, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τα κουπιά.

Ράφι μπάνιου

Ο σύζυγός μου έφτιαξε αυτό το ράφι για το εξοχικό μας μπάνιο χρησιμοποιώντας μερικά κοντά πηχάκια για τα πλαϊνά.

ράφι με κουπί κανό

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα μεγαλύτερο ράφι χρησιμοποιώντας αντ’ αυτού κουπιά πλήρους μεγέθους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στερεώσετε ξύλινα ράφια στα πλαϊνά των κουπιών με βίδες.

Rustic Space Filler

πλήρωση χώρου κουπί κανό

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να διακοσμήσετε με ένα κουπί κανό είναι να το ακουμπήσετε σε έναν τοίχο. Σε αυτήν την περίπτωση, είχα έναν άβολο χώρο στην άκρη του τοίχου της γκαλερί μου όπου τελείωνε το love seat. Το κουπί γεμίζει αυτόν τον χώρο και κάνει τα πάντα πιο συνεκτικά.

Διακόσμηση βεράντας με κανό

διακόσμηση βεράντας με κουπί κανό

Για κάποιον που έχει την τάση να σκοτώνει οποιοδήποτε φυτό ή θάμνο που δεν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του, ένα δοχείο με τσουγκράνες λειτουργεί καλύτερα από έναν ευαίσθητο θάμνο. Εάν χρησιμοποιείτε ένα παλιό κουπί κανό για εξωτερική διακόσμηση, είναι καλή ιδέα να τα καλύψετε με πολυουρεθάνη για να αποφύγετε περαιτέρω τις καιρικές συνθήκες.

Λεπτή διακόσμηση με κουπί κανό

εξελιγμένη ιδέα διακόσμησης κουπί κανό

Μερικές φορές η διακόσμηση με ένα κουπί κανό σημαίνει απλώς προσθήκη λίγης υφής με διακριτικό τρόπο. Αυτό το κουπί στηρίζεται σε μια επένδυση που έχει περίπου το ίδιο χρώμα με το κουπί. Θα μπορούσε εύκολα να χαθεί αν δεν ήταν τα γραφικά.

Περισσότερες διακοσμήσεις για κανό κουπιών

Σανίδες κουπί κανόε

σανίδα με κουπί κανό
Κανό σανίδες κουπί από Διακοσμητικές γωνίες

Απλώς τοποθετήστε διαφορετικά κουπιά κανό πίσω από το κρεβάτι σας ή στερεώστε τα πρώτα σε ένα κομμάτι λεπτό ξύλο. Ένα 1×6 ή λεπτό τμήμα κόντρα πλακέ θα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να στερεώσετε τα πτερύγια μαζί με βίδες. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόλλα κατασκευής γρήγορης σύνδεσης για να κολλήσετε κάθε κουπί στη θέση του.

Βάση με γάντζο για κανό

Μια εύκολη ιδέα χρησιμοποιώντας μόνο ένα κουπί είναι να το κρεμάσετε σε έναν τοίχο και να προσθέσετε γάντζους σε αυτό. Χρησιμοποιήστε το σε ένα νηπιαγωγείο, στην είσοδο ή στον χώρο για να κρεμάσετε τα απαραίτητα. Και μπορείτε να αφήσετε το κουπί καθαρό ή να βάψετε κάτι πάνω του.

Σχετικό: Vintage διακόσμηση με κουπιά για βάρκες

Οθόνη κορνίζας για κανό

μια οθόνη με μια εικόνα ενός κουπί κανό
Εμφάνιση ζωγραφικής με κουπί κανό από BHG

Λατρεύω αυτή την ιδέα από το Better Homes and Gardens για μια οθόνη με πλαίσιο. Αυτό το DIY γίνεται εύκολα με λίγα κουπιά και μερικά άγκιστρα τοίχου.

Βαμμένο κουπί διακόσμηση

Για ένα πιο shabby chic στυλ, μπορείτε πάντα να βάψετε ένα κουπί και να προσθέσετε μερικούς ρετρό αριθμούς. Λατρεύω αυτή την ιδέα!

Αν δεν έχετε μαζέψει κουπιά πριν, σκέφτεστε να ξεκινήσετε τώρα;