Πώς να αποκτήσετε αύξηση πιστωτικού ορίου Discover

Πώς να αποκτήσετε αύξηση πιστωτικού ορίου Discover

2 Απριλίου, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma αποζημιώνεται από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

 

 

Το να πληροίτε τις προϋποθέσεις για αύξηση του πιστωτικού ορίου του Discover μπορεί ενδεχομένως να συμβάλει στη βελτίωση της πίστωσής σας και επίσης να αυξήσει την αγοραστική σας δύναμη.

Εάν ξοδεύετε υπεύθυνα, η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να συμβάλει στη μείωση του ποσοστού χρησιμοποίησης της πίστωσης και να σας δώσει μεγαλύτερη ευελιξία με το πόσα μπορείτε να ξοδεύετε σε μηνιαία βάση ή για μεγάλες αγορές.

Εάν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Discover, δείτε πώς μπορείτε να ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού ορίου του Discover.Λάβετε αύξηση πιστωτικού ορίου Discover

Το πιστωτικό όριο στην κάρτα Discover είναι το μέγιστο ποσό που μπορείτε να ξοδέψετε. Εάν επιχειρήσετε να υπερβείτε αυτό το όριο, η συναλλαγή σας ενδέχεται να απορριφθεί. Η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να μην είναι η σωστή κίνηση εάν αντιμετωπίζετε υπερβολικές δαπάνες.

Αλλά αν θέλετε να βελτιώσετε το ποσοστό χρήσης της πίστωσής σας ή το όριο σας είναι πολύ χαμηλό για μια αγορά που θέλετε να κάνετε, ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε το πιστωτικό σας όριο.

Το Discover αυξάνει αυτόματα το πιστωτικό όριο;

Το Discover δεν φαίνεται να αυξάνει αυτόματα το πιστωτικό σας όριο. Ωστόσο, η θετική χρήση των πιστωτικών καρτών σας μπορεί να δείξει στον εκδότη της κάρτας ότι δεν θα καταχραστείτε ένα υψηλότερο πιστωτικό όριο. Εκτελείτε τακτικά την πιστωτική σας κάρτα Discover, αλλά μην δημιουργείτε υπερβολικό υπόλοιπο ή μην χάσετε μια πληρωμή.

Επιπλέον, ο εκδότης της κάρτας συνιστά να ενημερώνετε το εισόδημά σας όταν αλλάζει. Καθώς αυξάνεται το εισόδημά σας, αυξάνεται και η ικανότητά σας να εξοφλήσετε ένα μεγαλύτερο υπόλοιπο πιστωτικής κάρτας.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι ο εκδότης της κάρτας μπορεί να μειώσει το πιστωτικό σας όριο εάν το αυξάνετε τακτικά.

Πώς μπορώ να αυξήσω το όριο της κάρτας Discover μου;

Μπορείτε να ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού ορίου του Discover καλώντας τον αριθμό που βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας ή πραγματοποιώντας σύνδεση στον διαδικτυακό λογαριασμό ή την εφαρμογή για κινητά του Discover. Εάν θέλετε να υποβάλετε το αίτημά σας ηλεκτρονικά, κάντε κλικ στις Υπηρεσίες καρτών στο επάνω μέρος της σελίδας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αύξηση πιστωτικού ορίου από το αναπτυσσόμενο μενού.

Θα σας ζητηθεί να παράσχετε το τρέχον ετήσιο εισόδημά σας και τη μηνιαία πληρωμή στέγασης. Εισαγάγετε αυτές τις πληροφορίες και υποβάλετε το αίτημά σας. Σύμφωνα με το Discover, περισσότερο από το 95% των ατόμων που κάνουν αίτηση λαμβάνουν μια άμεση απόφαση.

Κάντε αίτηση για άλλη πιστωτική κάρτα Discover

Αν και δεν θα επηρεάσει το πιστωτικό όριο στην υπάρχουσα κάρτα σας, η αίτηση για μια νέα πιστωτική κάρτα Discover μπορεί να αυξήσει τη συνολική διαθέσιμη πίστωσή σας και επίσης να ανοίξει ευκαιρίες για άλλα οφέλη. Μπορείτε να συγκρίνετε διαφορετικά οφέλη και ανταμοιβές και ενδεχομένως να επιλέξετε ανάμεσα σε πιστωτικές κάρτες χωρίς τόκους, πιστωτικές κάρτες αεροπορικών εταιρειών, πιστωτικές κάρτες ταξιδιού ή ακόμα και επαγγελματικές πιστωτικές κάρτες για να βρείτε την καλύτερη κάρτα για εσάς.

Απλώς έχετε υπόψη σας ότι η αίτηση για μια νέα πιστωτική κάρτα Discover θα έχει ως αποτέλεσμα μια σκληρή έρευνα, επομένως βεβαιωθείτε ότι τα πιστωτικά σας σκορ είναι σε καλή κατάσταση πριν υποβάλετε αίτηση.

Η Discover κάνει μια ισχυρή ώθηση για να αυξήσει το πιστωτικό σας όριο;

Αν και ορισμένοι εκδότες πιστωτικών καρτών ενδέχεται να ελέγχουν αυστηρά τις πιστωτικές σας αναφορές όταν υποβάλετε αίτηση για αύξηση του πιστωτικού σας ορίου, το Discover δεν το κάνει. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας χωρίς να ανησυχείτε μήπως διακινδυνεύσετε αντίκτυπο στο πιστωτικό σας σκορ.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ζητάτε αύξηση πιστωτικού ορίου

Εάν σκέφτεστε να υποβάλετε αίτηση για αύξηση του πιστωτικού ορίου του Discover, είναι σημαντικό να εξετάσετε τον πιθανό αντίκτυπο εάν εγκριθείτε και πώς μπορεί να επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση.

Εάν είχατε προβλήματα με τη μεγιστοποίηση της πιστωτικής σας κάρτας στο παρελθόν ή έχετε τακτικά υπόλοιπο και θέλετε περισσότερο χώρο, η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου θα μπορούσε να σας βάλει σε μεγαλύτερο πρόβλημα. Σε αυτό το σενάριο, ίσως είναι καλύτερο να αξιολογήσετε και να προσαρμόσετε τις συνήθειες δαπανών σας για να αποφύγετε το χρέος υψηλού επιτοκίου.

Ωστόσο, εάν συνήθως χρησιμοποιείτε θετικά την πιστωτική σας κάρτα, διατηρώντας τη χρήση της πιστωτικής σας σε χαμηλά επίπεδα και εξοφλείτε πλήρως το υπόλοιπό σας κάθε μήνα – ή μόνο περιστασιακά φέρνετε υπόλοιπο από μήνα σε μήνα – η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση του πιστωτικού σας αποτελέσματος. και επίσης να σας δώσει μεγαλύτερη ευελιξία σε μεγαλύτερες αγορές. Σκεφτείτε προσεκτικά την κατάστασή σας και εάν μια αύξηση του πιστωτικού ορίου θα μπορούσε να βοηθήσει ή να βλάψει την οικονομική σας υγεία μακροπρόθεσμα.

Τι να κάνετε εάν το Discover απορρίψει το αίτημά σας

Εάν το αίτημά σας απορριφθεί, το Discover θα σας στείλει μια επιστολή εντός τριών έως πέντε εργάσιμων ημερών που θα αναφέρει λεπτομερώς τους λόγους. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους λόγους για να καθορίσετε τα επόμενα βήματά σας και, στη συνέχεια, εξετάστε το ενδεχόμενο να υποβάλετε ξανά αίτηση αφού κάνετε τις απαραίτητες βελτιώσεις στην οικονομική σας κατάσταση.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να υποβάλετε αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου σε κάρτα που έχετε από άλλον εκδότη ή ακόμα και να υποβάλετε αίτηση για νέα πιστωτική κάρτα. Και πάλι, είναι σημαντικό να εξετάσετε προσεκτικά την κατάστασή σας και τις επιλογές σας για να καθορίσετε τον καλύτερο τρόπο για εσάς.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Ben Luthi είναι ανεξάρτητος συγγραφέας προσωπικών οικονομικών και ειδικός στις πιστωτικές κάρτες. Είναι κάτοχος πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Brigham Young. Εκτός από το Πιστωτικό Κάρμα, μπορείτε να βρείτε τα… Διαβάστε περισσότερα.