Οφέλη Capital One Venture X: 1.089 $ Αξία

Οφέλη Capital One Venture X: 1.089 $ Αξία

2 Απριλίου, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma αποζημιώνεται από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

 

Αποκάλυψη διαφημιστή

 

 

Αυτή η προσφορά δεν είναι πλέον διαθέσιμη στον ιστότοπό μας: Chase Sapphire Reserve®

Τα συνεχιζόμενα οφέλη του Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards μπορεί να καταλήξει να πληρώσει για την κάρτα 395 δολάρια ετήσια αμοιβή μόνοι σας.

Τα οφέλη της κάρτας εκτιμώνται σε 1.089 $ ετησίως από τον Μάιο του 2022, σύμφωνα με τη συνολική αξία παροχών του Credit Karma. Αυτό την καθιστά μία από τις πιο πολύτιμες κάρτες ανταμοιβής premium στην κατάταξή μας.

Ενώ άλλες κάρτες παρέχουν μεγαλύτερη πιθανή αξία, η ομορφιά του Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards είναι η ευθύτητα του. Αυτή η κάρτα δεν απαιτεί πολλή στρατηγική — τα οφέλη είναι εύχρηστα και αρκετά ευέλικτα για τους περισσότερους ταξιδιώτες.Τα 3 πολυτιμότερα Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards Οφέλη

Ετήσια ταξιδιωτική πίστωση: $300

ο Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards περιλαμβάνει ετήσια ταξιδιωτική πίστωση $300. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ταξιδιωτική πίστωση για να πληρώσετε για πτήσεις, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων που πραγματοποιήθηκαν απευθείας μέσω του Capital One Travel.

Η δυνατότητα χρήσης αυτής της πίστωσης για κοινές ταξιδιωτικές αγορές δίνει στους κατόχους της κάρτας τόσο άμεση αξία όσο και σιγουριά ότι είναι πιθανό να τη χρησιμοποιούν κάθε χρόνο. Η πλήρης πίστωση καλύπτει σχεδόν από μόνη της την ετήσια χρέωση της κάρτας.

10.000 Μίλια Μπόνους Επετείου: 173 $

ο Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards σας δίνει επίσης 10.000 μίλια μπόνους κάθε χρόνο για να γιορτάσετε την ανανέωση του λογαριασμού σας. Το καλύτερο κομμάτι? Δεν απαιτείται δαπάνη για να κερδίσετε αυτό το μπόνους επετείου — το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε την κάρτα ανοιχτή.

Υπολογίζουμε ότι το Μπόνους Επετείου θα μπορούσε να αξίζει 173 $ όταν μεταφερθεί σε έναν από τους συνεργάτες μεταφοράς ταξιδιών της Capital One, με βάση τις εκτιμήσεις πόντων του Credit Karma. Φυσικά, αν προτιμάτε να ακολουθήσετε την απλούστερη προσέγγιση και να την εξαργυρώσετε απευθείας μέσω του Capital One Travel, μπορεί και πάλι να αξίζει 100 $.

Πρόσβαση στο σαλόνι του αεροδρομίου: 591 $

ο Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards σας δίνει επίσης πρόσβαση σε πολλά δίκτυα σαλόνια αεροδρομίου για να απολαύσετε ενώ περιμένετε τις πτήσεις σας.

Αυτό περιλαμβάνει δωρεάν πρόσβαση στα Capital One Lounge του εκδότη, που διαφορετικά θα κόστιζε 65 $ ανά επίσκεψη. Αλλά να έχετε κατά νου ότι υπάρχουν μόνο λίγα Capital One Lounge που είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή στα αεροδρόμια των ΗΠΑ.

Επιπλέον, θα λάβετε μια δωρεάν συνδρομή Priority Pass Select που μπορεί να σας μεταφέρει σε περισσότερα από 1.300 σαλόνια αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο.

Όπως με κάθε όφελος, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι η πρόσβαση στο σαλόνι του αεροδρομίου κοστίζει κάτι μόνο αν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε. Αν συνήθως εμφανίζεστε στο αεροδρόμιο την τελευταία δυνατή στιγμή πριν από την πτήση σας, ενδέχεται να μην έχετε πολλά οφέλη εδώ.

| Περισσότερα ▼ Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards Οφέλη

ο Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards προσφέρει μια χούφτα άλλα οφέλη που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

  • Global Entry ή TSA PreCheck® Πίστωση δήλωσης τέλους αίτησης: 25 $ — Όπως και με ορισμένες άλλες ταξιδιωτικές κάρτες, θα καλύπτεστε το τέλος αίτησης όταν χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για να υποβάλετε αίτηση για ένα από αυτά τα ταχεία προγράμματα ασφάλειας αεροδρομίου, έως και 100 $ κάθε τέσσερα χρόνια. Αυτό το προνόμιο δεν είναι αποκλειστικό ή ιδιαίτερα αξιοσημείωτο για μια κάρτα ταξιδιού υψηλών προδιαγραφών, αλλά είναι ένας άλλος τρόπος να αποκτήσετε απλή αξία από τη συνδρομή της κάρτας σας, η οποία μειώνεται στα 25 $ ετησίως.
  • Προστασία κινητού τηλεφώνου — Όταν πληρώνετε τον μηνιαίο λογαριασμό του κινητού σας τηλεφώνου με την κάρτα σας, το Capital One παρέχει έως και 800 $ σε κάλυψη εάν το τηλέφωνό σας κλαπεί ή καταστραφεί. Δεν περιλαμβάνουμε αυτό το όριο των 800 $ στους υπολογισμούς συνολικής αξίας παροχών, αλλά είναι ένα χρήσιμο προνόμιο εάν το χρειαστείτε ποτέ.
  • Hertz President’s Circle® Status — Δεν χρειάζεται όλοι να νοικιάσουν αυτοκίνητο, αλλά αυτή η κατάσταση μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε αναβαθμίσεις αυτοκινήτου και άλλες ανέσεις όταν νοικιάζετε με τη Hertz.
  • Χωρίς χρεώσεις ξένων συναλλαγών — Πιστεύουμε ότι αυτή η δυνατότητα είναι απαραίτητη για κάθε κάρτα ταξιδιού, ανεξάρτητα από την ετήσια χρέωση.

είναι Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards αξίζει το ετήσιο τέλος;

είτε το πιστεύεις έιτε όχι Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards‘ντο 395 δολάρια η ετήσια χρέωση είναι σχετικά προσιτή για μια κάρτα επιβράβευσης premium. Ακόμα καλύτερα, τα προφανή πλεονεκτήματα της κάρτας καθιστούν εύκολο να προσδιορίσετε αν θα λάβετε την αξία των χρημάτων σας.

Με πρόσβαση στα 1.089 $ σε επαναλαμβανόμενες πιστώσεις και προνόμια που είναι ευέλικτα και εύκολα στη χρήση, Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards μπορεί να πληρώσει για τον εαυτό του – λαμβάνοντας υπόψη ότι τα χρησιμοποιείτε κάθε χρόνο.

Για αυτό το θέμα, η κάρτα πιθανότατα θα αξίζει την ετήσια χρέωση, ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε την πρόσβαση στο σαλόνι του αεροδρομίου και άλλα δυνητικά πολύτιμα οφέλη. Εφόσον κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι μέσω του Capital One Travel, η ετήσια ταξιδιωτική πίστωση 300 $ της κάρτας και τα μίλια μπόνους επετείου 10.000 μπορούν να προσφέρουν αξία τουλάχιστον 400 $ κάθε χρόνο.

Εάν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε τι είναι οι κάρτες επιβράβευσης premium, αλλά δεν θέλετε να επιβαρυνθείτε με μια ακριβή ετήσια χρέωση που μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να καλυφθεί, Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards μπορεί να είναι μια δυνατή επιλογή.

Εναλλακτικές για Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards

Αν Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards όχι για εσάς, εδώ είναι μερικές ακόμη κάρτες που μπορεί να είναι πιο κατάλληλες.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Tim Devaney είναι συγγραφέας προσωπικών οικονομικών και ειδικός πιστωτικών καρτών στο Credit Karma. Είναι ένας μακροχρόνιος δημοσιογράφος που υπερηφανεύεται ότι είναι ένας καλός αφηγητής που μπορεί να εξηγήσει περίπλοκες πληροφορίες με έναν εύκολα εύπεπτο τρόπο… Διαβάστε περισσότερα.