Κάτοχος στεγαστικού δανείου Επισκόπηση: Επιλογές σταθερού δανείου

Κάτοχος στεγαστικού δανείου Επισκόπηση: Επιλογές σταθερού δανείου

2 Απριλίου, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma αποζημιώνεται από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

 

Κατοχή στεγαστικού δανείου με μια ματιά

 • Συμβατικά δάνεια: Ναί
 • Δάνεια FHA: Ναί
 • Δάνεια VA: Ναί
 • Αναχρηματοδότηση: Ναί
 • Δάνεια Jumbo: Ναί
 • Ρυθμιζόμενες τιμές: Ναί
 • Σταθερές τιμές: Ναι (15 ετών και 30 ετών)

Το Owning είναι τμήμα εγγυημένης τιμής, με έδρα το Σικάγο. Το κτήμα έχει άδεια για επιχειρηματική δραστηριότητα σε 29 πολιτείες και την περιφέρεια της Κολούμπια.

Επαγγελματίες

 • Πολύ ανταγωνιστικές τιμές
 • Καλή ποικιλία στεγαστικών δανείων
 • Εγγύηση έγκαιρου κλεισίματος

μειονεκτήματα

 • Περιορισμένες πληροφορίες ιστότοπου
 • Δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις πολιτείες

3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το στεγαστικό σας δάνειο

1. Πολύ ανταγωνιστικές τιμές

Εάν έχετε ισχυρή πίστωση και μπορείτε να κάνετε προκαταβολή τουλάχιστον 20%, ενδέχεται να πληροίτε τις προϋποθέσεις για τα χαμηλότερα ποσοστά ιδιοκτησίας. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα κατά τη διάρκεια του δανείου σας και να κάνει τις πληρωμές σας πιο προσιτές.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για προέγκριση υποθήκης ηλεκτρονικά.

2. Καλή ποικιλία στεγαστικών δανείων

Το Possession προσφέρει πολλές επιλογές στεγαστικών δανείων, όπως συμβατικά δάνεια, δάνεια jumbo και δάνεια που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση από τις FHA, VA και USDA. Ο δανειστής μπορεί επίσης να αναχρηματοδοτήσει την υπάρχουσα υποθήκη σας.

Αυτή η ποικιλία είναι χρήσιμη εάν δεν είστε σίγουροι ποιος τύπος στεγαστικού δανείου θα ήταν καλύτερος για εσάς ή εάν αγοράζετε για πρώτη φορά σπίτι και δεν έχετε μεγάλη προκαταβολή.

3. Μερικές πληροφορίες στον ιστότοπο

Ο ιστότοπος της ιδιοκτησίας περιλαμβάνει τρέχουσες τιμές, κάτι που είναι ένα πλεονέκτημα. Αλλά δεν προσφέρει εκπαιδευτικές πληροφορίες ή πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τις διάφορες προσφορές στεγαστικών δανείων. Θα χρειαστεί να καλέσετε ή να στείλετε email στην εταιρεία για πολλές συχνές ερωτήσεις.

Σε ποιον είναι κατάλληλη η προσωπική υποθήκη;

Εάν αισθάνεστε άνετα με τη διαδικτυακή διαδικασία υποθήκης, η ιδιοκτησία μπορεί να είναι μια σταθερή επιλογή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχετε ισχυρή πίστωση και μπορείτε να κάνετε μια μεγάλη προκαταβολή που σας πληροί τις προϋποθέσεις για τα χαμηλότερα επιτόκια του δανειστή.

Αλλά μπορεί να θέλετε να ψάξετε αλλού εάν προτιμάτε να υποβάλετε αίτηση για υποθήκη αυτοπροσώπως ή εάν η πίστωσή σας δεν είναι αρκετά ισχυρή για να λάβετε τα χαμηλότερα επιτόκια της ιδιοκτησίας.

Πώς να κάνετε αίτηση για το δικό σας στεγαστικό δάνειο

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία απόκτησης στεγαστικού δανείου, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για προέγκριση, η οποία θα οδηγήσει σε σκληρή έρευνα για την πίστωσή σας. Εκτός από τα προσωπικά στοιχεία, θα χρειαστεί να παρέχετε πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο, καθώς και το εισόδημα, τα περιουσιακά στοιχεία και την πίστωσή σας. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να ανεβάσετε έγγραφα όπως αποδείξεις πληρωμής, W2 και φορολογικές δηλώσεις, ανάλογα με την κατάστασή σας.

Αφού υποβάλετε το έντυπο προέγκρισής σας, θα λάβετε ένα email και ένα μήνυμα κειμένου που θα σας ενημερώνει ότι έχει παραληφθεί και έχει ανατεθεί σε έναν υπάλληλο δανεισμού.

Εάν έχετε προεγκριθεί για δάνειο, θα λάβετε μια επιστολή προέγκρισης, η οποία είναι ουσιαστικά μια δοκιμαστική προσφορά για δανεισμό ενός συγκεκριμένου ποσού με ένα συγκεκριμένο επιτόκιο.

Δεν είστε σίγουροι αν η ιδιοκτησία είναι κατάλληλη για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

Εάν θέλετε να συγκρίνετε τα επιτόκια μεταξύ πολλών δανειστών, να έχετε κατά νου ότι έχετε μια χρονική περίοδο όπου τα πολλαπλά ερωτήματα σκληρής πίστωσης από τους δανειστές υπολογίζονται μόνο ως ένα στα πιστωτικά σας σκορ. Συνήθως έχετε 14 ημέρες — αν και μπορεί να είναι περισσότερες ανάλογα με το μοντέλο τιμολόγησης.

 • Υποθήκη για μετακίνηση: Η Movement Mortgage παρέχει επίσης διάφορα προγράμματα δανεισμού.
 • Η τράπεζα της Αμερικής: Ένα στεγαστικό δάνειο της Bank of America μπορεί να έχει νόημα εάν έχετε ήδη σχέση με αυτήν τη μεγάλη τράπεζα και μπορείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για μία από τις εκπτώσεις της.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Anna Baluch είναι ανεξάρτητη συγγραφέας προσωπικών οικονομικών από το Κλίβελαντ του Οχάιο. Μπορείτε να βρείτε τη δουλειά της σε ιστότοπους όπως το The Balance, το Freedom Debt Relief, το LendingTree και το RateGenius. Η Άννα είναι κάτοχος MBA στο Μάρκετινγκ από τον Roosevelt Un… Διαβάστε περισσότερα.