Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου στο Μίσιγκαν 2023

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου στο Μίσιγκαν 2023

2 Απριλίου, 2023 0 By admin
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma αποζημιώνεται από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

 

Αποκάλυψη διαφημιστή

 

 

Σημείωση από τον εκδότη μας: Ίσως ψάχνετε για ασφάλεια αυτοκινήτου για πρώτη φορά ή θέλετε να ψωνίσετε για ασφάλιση για να μειώσετε το μηνιαίο ασφάλιστρο; Αυτό το άρθρο μπορεί να χρησιμεύσει ως αφετηρία για την έρευνα ασφάλισης αυτοκινήτου. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες όσον αφορά το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτου, επομένως, ενώ μπορεί να μην βλέπετε τα ακριβή ασφάλιστρα που έχουμε ερευνήσει, μπορούν να σας δώσουν μια ιδέα για μερικούς από τους ασφαλιστές με τις χαμηλότερες τιμές στην πολιτεία σας.


Η οδήγηση στο Μίσιγκαν μπορεί να είναι απόλαυση με τους γραφικούς παράκτιους δρόμους και τα χιλιόμετρα ακτογραμμής. Αλλά παίρνετε την καλύτερη δυνατή τιμή για την ασφάλιση αυτοκινήτου στην Πολιτεία των Μεγάλων Λιμνών;

Ερευνήσαμε τις εκτιμώμενες τιμές από 24 ασφαλιστικές εταιρείες στο Μίσιγκαν και υπολογίσαμε το μέσο κόστος καθώς και τις φθηνότερες εκτιμώμενες τιμές για βασική κάλυψη και διάφορες ανάγκες οδηγών.

Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, βασίζουμε τους υπολογισμούς μας σε ένα αρκετά ουδέτερο προφίλ οδηγού – π.χ. χωρίς ατυχήματα, εισιτήρια ή αξιώσεις – για να συγκρίνουμε ομοιόμορφα τις τιμές (δείτε την πλήρη μεθοδολογία μας). Οι τιμές που λαμβάνετε μπορεί να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες, λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο το ατομικό σας ιστορικό οδήγησης, αλλά και άλλους παράγοντες που επηρεάζουν την ασφάλιση αυτοκινήτου, όπως η ηλικία, ο τύπος του οχήματος, τα χιλιόμετρα και οι επιλογές κάλυψης. Το Μίσιγκαν είναι μία από τις πέντε πολιτείες που δεν χρησιμοποιούν πιστωτικό σκορ για να καθορίσουν την τιμή ενός ασφαλίστρου αυτοκινήτου.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε για τις μέσες τιμές ασφάλισης αυτοκινήτων στο Μίσιγκαν και τα ευρήματά μας σχετικά με τις φθηνότερες ελάχιστες επιλογές κάλυψης στην πολιτεία.Το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτου στο Μίσιγκαν

Τα μέσα μηνιαία ασφάλιστρα αυτοκινήτων στο Μίσιγκαν κυμαίνονται από λίγο κάτω από $100 έως $200, ανάλογα με τον τύπο της κάλυψης και το ποιος βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Μέση μηνιαία ασφάλιστρα αυτοκινήτων στο Μίσιγκαν

Οδηγός ή κάλυμμα Νυμφεύομαι. μηνιαία τιμή
Πλήρης κάλυψη ασφάλισης αυτοκινήτου στο Μίσιγκαν 243,25 $
Ελάχιστη ασφάλεια αυτοκινήτου πολιτείας Μίσιγκαν 91,70 $
Προγράμματα οδήγησης με πολλαπλές αξιώσεις στο Μίσιγκαν 208,88 $
Michigan Young Drivers 128,41 $
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας για ελάχιστη κάλυψη, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά

5 φθηνότερες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων στο Μίσιγκαν

Οι Travelers, Secura και Wolverine Mutual έχουν τις χαμηλότερες εκτιμώμενες τιμές για βασική κάλυψη για σχεδόν κάθε τύπο οδηγού στους δρόμους του Μίσιγκαν. Απλώς να θυμάστε ότι έχουμε υπολογίσει τις τιμές με βάση ένα συγκεκριμένο προφίλ οδηγού του Μίτσιγκαν, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στη δική μας μεθοδολογία, για να αξιολογήσετε ομοιόμορφα τους ασφαλιστές και να έχετε την καλύτερη ιδέα για το κόστος για τον μέσο οδηγό — έτσι οι πραγματικές τιμές σας μπορεί να είναι διαφορετικές. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ηλικία οδηγού 36 έως 45 ετών, χωρίς εισιτήρια ή κενά στην κάλυψη και αξία οχήματος από 20.000 έως 30.000 $.

1. Ταξιδιώτες

Η ασφάλεια αυτοκινήτου ταξιδιωτών είναι διαθέσιμη στις περισσότερες πολιτείες και στην Περιφέρεια της Κολούμπια. Αφού αναλύσαμε τους αριθμούς, είδαμε ότι το προφίλ οδηγού μας στο Μίτσιγκαν πληροί τις προϋποθέσεις για ασφάλιση αυτοκινήτου Ταξιδιώτες με μόλις 7,17 $ το μήνα για ελάχιστη κάλυψη. Οι ταξιδιώτες προσφέρουν επίσης ασφαλιστικές καλύψεις για σπίτια, ενοικιαστές, βάρκες, τροχόσπιτα και μοτοσικλέτες.

Δείτε την κριτική Travelers Car Insurance.

2. Ασφάλεια

Εκτός από το Μίσιγκαν, η ασφάλεια αυτοκινήτου Secura προσφέρει κάλυψη σε εννέα άλλες πολιτείες στα Μεσοδυτικά και Νοτιοδυτικά. Οι βασικές πολιτικές κάλυψης ξεκινούν από 15,02 $ ανά μήνα για τον οδηγό μας στο Μίσιγκαν. Η εταιρεία προσφέρει επίσης κάλυψη Mile-Stone, έναν συνδυασμό οικιακής και αυτόματης κάλυψης—ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα όταν κάνετε πακέτο.

3. Wolverine Mutual

Η Wolverine Mutual προσφέρει ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου σε κατοίκους του Μίσιγκαν και της Ιντιάνα. Οι οδηγοί που ταιριάζουν με το προφίλ οδηγού μας στο Μίτσιγκαν μπορούν να δουν βασικές τιμές κάλυψης για μόλις 25,50 $ ανά μήνα. Όσοι αναζητούν προσφορά μπορούν να επικοινωνήσουν με έναν ανεξάρτητο αντιπρόσωπο. Το Wolverine Mutual προσφέρει επίσης κάλυψη για σπίτι, μοτοσικλέτα, σκάφη και RV.

4. Τσουμπ

Η Chubb Insurance είναι ένας από τους μεγαλύτερους διεθνείς ασφαλιστικούς ομίλους στον κόσμο και αγοράστηκε από την ACE Limited το 2016. Το τυπικό προφίλ οδηγού μας πληροί τις προϋποθέσεις για ελάχιστη κάλυψη 35,58 $ ανά μήνα. Ο Chubb ασφαλίζει επίσης κλασικά αυτοκίνητα.

5. ΗΠΑ

Εξαιρετικά προσιτή για τα μέλη του στρατού και τις οικογένειές τους, η USAA παρέχει βασική ασφάλιση αυτοκινήτου από 37 $ το μήνα για τους οδηγούς του Μίσιγκαν που πληρούν τον κανονικό μας οδηγό. Η USAA κατατάσσεται σταθερά κοντά στην κορυφή στην ετήσια κατάταξη ικανοποίησης πελατών της JD Power και προσφέρει σε ενοικιαστές, ασφάλειες σπιτιού, μοτοσικλετών και RV.

Διαβάστε μια κριτική της ασφάλισης αυτοκινήτου USAA.

Η φθηνότερη πλήρης κάλυψη αυτοκινήτου ασφάλιση στο Μίσιγκαν

Για τον οδηγό μας στο Μίτσιγκαν, οι ακόλουθες εταιρείες έχουν τα χαμηλότερα εκτιμώμενα ποσοστά ασφάλισης πλήρους κάλυψης. Η ολοκληρωμένη κάλυψη ορίζεται γενικά ότι περιλαμβάνει αστική ευθύνη, υλικές ζημιές, ανασφάλιστο οδηγό, προστασία από σωματικές βλάβες, σύγκρουση και ολοκληρωμένες καλύψεις.

5 φθηνότερες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων πλήρους κάλυψης στο Μίσιγκαν

1 Ταξιδιώτες $97/μήνα
2 Ασφάλεια 97,54 $/μήνα
3 Wolverine Mutual 101,83 $/μήνα
4 ΗΠΑ 104,02 $/μήνα
5 Hastings Mutual 106,25 $/μήνα
Με βάση το τυπικό μας προφίλ ενός οδηγού που αναζητά πλήρη κάλυψη στο Μίσιγκαν αντί για ελάχιστη κάλυψη

Η φθηνότερη κρατική ελάχιστη ασφάλεια αυτοκινήτου Μίσιγκαν

κοιτάζω κρατική ελάχιστη κάλυψη στο Μίσιγκανβρήκαμε τις ακόλουθες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων να έχουν τα χαμηλότερα εκτιμώμενα επιτόκια.

5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου στο Μίσιγκαν για κρατική ελάχιστη κάλυψη

1 Ταξιδιώτες 7,16 $/μήνα
2 Ασφάλεια 15,02 $/μήνα
3 Wolverine Mutual 25,50 $/μήνα
4 Είδος κυπρίνου 35,58 $/μήνα
5 ΗΠΑ $37/μήνα
Με βάση το τυπικό μας προφίλ ενός οδηγού που αναζητά ελάχιστη κάλυψη στο Μίσιγκαν

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για οδηγούς πολλαπλών ζημιών Μίσιγκαν

Εάν είχατε πολλές αξιώσεις ασφάλισης αυτοκινήτων στο παρελθόν σας, μάλλον αναζητάτε την καλύτερη τιμή στο Μίσιγκαν. Οι ακόλουθες εταιρείες έχουν τα χαμηλότερα εκτιμώμενα ελάχιστα ποσοστά κάλυψης για οδηγούς πολλαπλών αξιώσεων.

5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου στο Μίσιγκαν για πολλαπλές αξιώσεις

1 Ασφάλεια 22,67 $/μήνα
2 Ταξιδιώτες 27,17 $/μήνα
3 Είδος κυπρίνου 35,58 $/μήνα
4 Πρωτοπόρος Κρατικό Αμοιβαίο 53,50 $/μήνα
5 Wolverine Mutual 60,83 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο ώστε να εμφανίζει τιμές για οδηγό του Μίσιγκαν με δύο αξιώσεις αντί για μηδέν

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για νέους οδηγούς Μίσιγκαν

Με λίγα μόνο χρόνια οδήγησης πίσω τους, οι νεότεροι οδηγοί μπορεί να θεωρηθούν ως υψηλότερος κίνδυνος και να αντιμετωπίσουν ακριβότερα τέλη ασφάλισης αυτοκινήτου. Ακολουθούν οι προτάσεις μας για να σας βοηθήσουμε εάν αναζητάτε τα χαμηλότερα εκτιμώμενα ελάχιστα ποσοστά κάλυψης για νέους οδηγούς από το Μίσιγκαν μεταξύ 18 και 21 ετών.

5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου στο Μίσιγκαν για νέους οδηγούς

1 Ταξιδιώτες 14,17 $/μήνα
2 Ασφάλεια 28,42 $/μήνα
3 Wolverine Mutual $48/μήνα
4 ΗΠΑ 50,58 $/μήνα
5 Είδος κυπρίνου 51,67 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο ώστε να εμφανίζει ποσοστά οδηγών στο Μίτσιγκαν ηλικίας 18-21 αντί για 36-45 ετών

Μίσιγκαν απαιτήσεις ασφάλισης αυτοκινήτου

Νόμος του Μίσιγκαν απαιτεί υποχρεωτικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο χωρίς υπαιτιότητα 20/40/10 ως ελάχιστη κάλυψη στο κράτος. Οι οδηγοί πρέπει να έχουν τουλάχιστον 20.000 $ σε κάλυψη ευθύνης ανά άτομο και 40.000 $ ανά ατύχημα για σωματικές βλάβες, με τουλάχιστον 10.000 $ σε κάλυψη υλικών ζημιών. Εάν έχετε δάνειο ή μίσθωση αυτοκινήτου, οι ευθύνες κάλυψης σας μπορεί να είναι ευρύτερες.

Διατίθεται ασφάλιση με βάση τη χρήση σε Μίσιγκαν?

Η ασφάλιση βάσει χρήσης (ή UBI) είναι ασφάλιση οχημάτων που επιτρέπει στους πελάτες να πληρώνουν ασφάλιστρα με βάση την οδηγική τους συμπεριφορά ή τα χιλιόμετρα. Το UBI είναι διαθέσιμο στο Μίσιγκαν. Το κόστος συχνά υπολογίζεται με βάση τον τύπο του οχήματος, την απόσταση, τη συμπεριφορά, την τοποθεσία και άλλους παράγοντες.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις φθηνότερες τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου στο Μίσιγκαν

Το Μίσιγκαν έχει αυστηρές απαιτήσεις για ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτου; 

Ο νόμος του Μίσιγκαν απαιτεί από τους οδηγούς να έχουν υποχρεωτικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο 20/40/10 χωρίς υπαιτιότητα, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας προσωπικών τραυματισμών, προστασίας ιδιοκτησίας, υπολειπόμενης σωματικής βλάβης και κάλυψης ευθύνης για υλικές ζημιές. Είναι λιγότερο αυστηρό από ορισμένες άλλες πολιτείες, αλλά περισσότερο από άλλες, βάζοντας τις απαιτήσεις ασφάλισης αυτοκινήτου του Μίτσιγκαν στη μέση των ελάχιστων πολιτειών στις ΗΠΑ

 

Πόση ευθύνη προσωπικών τραυματισμών χρειάζομαι στο Μίσιγκαν; 

Οι οδηγοί του Μίσιγκαν χρειάζονται 10.000 $ για κάλυψη ζημιών περιουσίας και κάλυψη ευθύνης τουλάχιστον 20.000 $ ανά άτομο και 40.000 $ ανά ατύχημα.

 

Τι είναι η κάλυψη PIP του Μίσιγκαν; 

Η κάλυψη PIP στο Μίσιγκαν πληρώνει το κόστος της ιατρικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένης της αποκατάστασης, της αποκατάστασης και ορισμένων εξόδων κηδείας.

 

 

Μεθοδολογία

Οι εκτιμώμενες τιμές σε αυτό το άρθρο είναι οι χαμηλότερες εκτιμώμενες τιμές με βάση το συγκεκριμένο προφίλ ενός οδηγού ηλικίας 36 έως 45 ετών που ζει στο Μίσιγκαν. Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, οι τιμές που εμφανίζονται προϋποθέτουν ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι ένας μόνο οδηγός χωρίς εισιτήρια στο ιστορικό οδήγησης και χωρίς αξιώσεις ή ακυρώσεις κάλυψης. Η αξία του οχήματος που χρησιμοποιείται σε αυτήν την αξιολόγηση κυμαίνεται μεταξύ 20.000 και 30.000 $ και έχει ετήσια χιλιόμετρα από 12.000 έως 15.000. Οι εκτιμώμενες τιμές για νέους οδηγούς περιλαμβάνουν τους ηλικίες 18 έως 21 ετών. Οι εκτιμώμενες τιμές για όσους έχουν πολλαπλές αξιώσεις υπολογίζονται με βάση δύο αξιώσεις.

Η Quadrant Information Services δεν περιλαμβάνει όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες στα δεδομένα ποσοστών της. Αυτά είναι κατά προσέγγιση ποσοστά που προορίζονται μόνο για την παροχή ενός πλαισίου αναφοράς και σύγκρισης. Το ποσοστό σας μπορεί να ποικίλλει με βάση μια σειρά παραγόντων που επηρεάζουν την ασφάλιση αυτοκινήτου, όπως η ηλικία, οι οδηγικές σας συνήθειες και το ιστορικό σας. Σημειώστε ότι οι τιμές παρέχονται κάθε έξι μήνες από τις υπηρεσίες Quadrant Information.

Το μέσο μηνιαίο ασφάλιστρο για πλήρη κάλυψη ασφάλισης αυτοκινήτου περιλαμβάνει σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές, ανασφάλιστο οδηγό, προστασία προσωπικών τραυματισμών, σύγκρουση και ολοκληρωμένες καλύψεις. Το μέσο μηνιαίο κρατικό ελάχιστο ασφάλιστρο ασφάλισης αυτοκινήτου περιλαμβάνει το υποχρεωτικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο 20/40/10 του Μίσιγκαν χωρίς υπαιτιότητα.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο David Hayling είναι ο αρχισυντάκτης της Credit Karma, που ειδικεύεται στην ασφάλιση αυτοκινήτων και τα δάνεια αυτοκινήτων. Προσπαθεί να κάνει την οικονομική υγεία προσβάσιμη και σχετιζόμενη με τους ανθρώπους σε όλα τα στάδια των οικονομικών τους ταξιδιών. A… Διαβάστε περισσότερα.