Αύξουσα 5Δ Συνείδηση ​​με τον George H. Lewis

Αύξουσα 5Δ Συνείδηση ​​με τον George H. Lewis

2 Απριλίου, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

 

Πρόσφατα πήρα συνέντευξη από τον George H. Lewis και είχα μια συναρπαστική συζήτηση για πολλά θέματα, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας ανάτασής μας στην 5D συνείδηση. Ο George H. Lewis είναι καλλιτέχνης, συγγραφέας, εργάτης του φωτός, αστρολόγος, θεραπευτής ήχου και δόνησης και διεθνής ομιλητής.

Για τον George H. Lewis και το Ascension into 5D Consciousness

Ο George παρέχει μια σειρά από αστρολογικές, θεραπευτικές και θεραπευτικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών συναντήσεων και ομαδικών εργαστηρίων online και σε χώρους υποδοχής σε όλο τον κόσμο.

Είναι επίσης παθιασμένος με την αύξηση της συλλογικής ευαισθητοποίησης και την προώθηση της θεραπείας και της αφύπνισης μέσω της τέχνης, της αστρολογίας και του ήχου. Ο Τζορτζ εμπνέει τους ανθρώπους να μπουν στην υψηλότερη εκδοχή του εαυτού τους.

Ο Γιώργος δηλώνει, «μια κοσμική αφύπνιση είναι μπροστά μας. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε και το αγκαλιάσουμε, τόσο πιο λυτρωτικό θα είναι για εμάς, ατομικά και συλλογικά.

Δυστυχώς, είναι προφανές ότι ζούμε σε μια εποχή όπου η «ελίτ» επιδιώκει να περιθωριοποιήσει τις καθοδικές απόψεις και να εισαγάγει την ορθοδοξία της. Πολλοί πιστεύουν ότι πρέπει να συμφιλιωθούμε με την εσωτερική μας αλήθεια μέσω της κοινότητας και των κοινών πεποιθήσεων.

Αυτή τη στιγμή της ιστορίας, όλοι μοιάζουμε να έχουμε πεθάνει και να έχουμε ξαναγεννηθεί σε μια ενιαία ζωή. Αλλά πέρα ​​από αυτό, όλοι ξυπνάμε στην αλήθεια σε προκαθορισμένα χρονικά πλαίσια, είτε μέσα από μεγάλα βάσανα είτε μέσα από χαρά.

Το 5D βασίλειο της συνείδησης

Επίσης, όταν μπαίνουμε στο 5D έχουμε πρόσβαση σε υψηλότερες πνευματικές διαστάσεις που οδηγούν και πίσω στην Πηγή. Είναι ουσιαστικά ένα επίπεδο συνείδησης με ένα εύρος συχνοτήτων. Μια κατάσταση ύπαρξης που αντηχεί σε υψηλότερη συχνότητα από το 3rd διάσταση όπου ζουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Με το 5D βασίλειο ανακαλύπτουμε τον πραγματικό μας σκοπό χωρίς διαίρεση και παγκόσμια συνδεδεμένη συνείδηση. Όσοι ζουν σε αυτό το βασίλειο υπηρετούν τους άλλους, σκορπούν φως και αγάπη και ζουν πλήρως και σκόπιμα. Όταν υπάρχουμε σε ένα τρισδιάστατο επίπεδο ύπαρξης, ζούμε σε φόβο και χωρισμό, δονούμενοι σε χαμηλότερη συχνότητα.

Επιπλέον, η μετάβαση στην 5D συνείδηση ​​δεν είναι μια διαδικασία ενός βήματος. Για πολλούς, μπορεί να χρειαστούν χρόνια εξάσκησης και αφοσίωσης για να αυξήσουν τις δονήσεις μας. Ωστόσο, μέσω του 5D μπορούμε να έχουμε πλήρη πρόσβαση στο αληθινό μας πνεύμα και να συνδεθούμε παγκοσμίως με όλη την ανθρωπότητα.

Το πιο σημαντικό, είναι επιτακτική ανάγκη οι φωνές μας να μπορούν να μιλάνε ανοιχτά και με πεποίθηση χωρίς την απειλή της λογοκρισίας ή της φίμωσης. Και ότι μπορούμε να μοιραστούμε αυτές τις αλήθειες ανοιχτά και με σιγουριά. Μέσω των ενωμένων φωνών μας, μπορούμε να προωθήσουμε την ειρήνη, την αγάπη και την ενότητα παγκοσμίως και να ανυψώσουμε το εσωτερικό μας πνεύμα σε αυτή την ενότητα.

Παρακάτω, παρακολουθήστε τη συνέντευξη με τον George H. Lewis. Επιπλέον, μπορείτε να ανακαλύψετε τις υπηρεσίες, τα έργα τέχνης και τα μουσικά ταλέντα του στον ιστότοπό του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

TruthSocial: @georgehlewis
Ινσταγκραμ: @georgehlewis
Jupiterinpisces.com
https://www.georgehlewis.com/

George H. Lewis – Πρωτότυπο έργο τέχνης

Μην ξεχάσετε να καρφιτσώσετε την έμπνευσή σας!

Σκέφτηκα ότι θα ήταν σκόπιμο να μοιραστώ 8 πράγματα που κάνω για να μειώσω το άγχος και το άγχος, ειδικά σε αυτές τις αγχωτικές στιγμές. Και αφού ο καθένας τα διαχειρίζεται διαφορετικά, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!