Αύξηση πιστωτικού ορίου Wells Fargo

Αύξηση πιστωτικού ορίου Wells Fargo

3 Απριλίου, 2023 0 By admin

Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma αποζημιώνεται από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

 

Η αύξηση του πιστωτικού ορίου της Wells Fargo μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την αγοραστική σας δύναμη και ακόμη και να βελτιώσετε ενδεχομένως τα πιστωτικά σας αποτελέσματα.

Το ποσοστό χρησιμοποίησης της πίστωσής σας είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει τα πιστωτικά σας αποτελέσματα και αυξάνοντας το πιστωτικό όριο στην κάρτα σας, ενδέχεται να μπορέσετε να μειώσετε το ποσοστό της διαθέσιμης πίστωσης που χρησιμοποιείτε, γεγονός που μπορεί να αυξήσει τα πιστωτικά σας σκορ.

Εάν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Wells Fargo, δείτε πώς μπορείτε να ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού ορίου και τι πρέπει να κάνετε εάν σας αρνηθούν.Πώς να ζητήσετε αύξηση πιστωτικού ορίου Wells Fargo

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε τη διαθέσιμη πίστωσή σας με την Wells Fargo. Η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη ευελιξία για μεγάλες αγορές ή έξοδα έκτακτης ανάγκης και μπορεί επίσης ενδεχομένως να βοηθήσει τα πιστωτικά σας σκορ.

Η Wells Fargo αυξάνει αυτόματα το πιστωτικό όριο;

Η Wells Fargo μπορεί να ελέγχει περιοδικά τον λογαριασμό σας και να αυξάνει αυτόματα το πιστωτικό σας όριο εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις.

Ο εκδότης της κάρτας δεν προσφέρει συγκεκριμένες συμβουλές για το πώς να πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτόματη αύξηση πιστωτικού ορίου. Γενικά, ωστόσο, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε την κάρτα σας τακτικά, να διατηρείτε το υπόλοιπό σας κάτω από το πιστωτικό σας όριο και να πληρώνετε εγκαίρως κάθε μήνα.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι ορισμένοι εκδότες καρτών ενδέχεται να αποφασίσουν να μειώσουν το πιστωτικό σας όριο εάν δεν χρησιμοποιείτε προσεκτικά τον λογαριασμό σας.

Πώς να ζητήσετε αύξηση πιστωτικού ορίου Wells Fargo

Εάν θέλετε να πάρετε την πρωτοβουλία, μπορείτε να ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού ορίου της Wells Fargo καλώντας στο 800-642-4720. Δυστυχώς, ο εκδότης της κάρτας δεν δηλώνει τις απαιτήσεις, αλλά μπορεί να ελέγξει το ιστορικό του λογαριασμού σας, το τρέχον εισόδημα και άλλους παράγοντες για να λάβει μια απόφαση.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε έτοιμα τα στοιχεία της κάρτας σας και να είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχει ο αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να υποβάλετε αίτηση για μια νέα πιστωτική κάρτα Wells Fargo

Η αίτηση για νέα πιστωτική κάρτα μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο να αυξήσετε τη συνολική διαθέσιμη πίστωσή σας, αλλά μπορεί επίσης να σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε διάφορα οφέλη και ανταμοιβές και πιθανώς να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικών καρτών 0% επιτόκιο, πιστωτικών καρτών ξενοδοχείων, πιστωτικών καρτών για ταξίδια ή ακόμη και επαγγελματικές πιστωτικές κάρτες.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια σοβαρή έρευνα σχετικά με τις πιστωτικές εκθέσεις σας όταν κάνετε αίτηση για πιστωτική κάρτα Wells Fargo. Αυτή η έρευνα μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στα πιστωτικά σας σκορ, αλλά συνήθως είναι μικρή και προσωρινή.

Η Wells Fargo ασκεί ισχυρή ώθηση για αύξηση των πιστωτικών ορίων;

Η Wells Fargo δεν αποκαλύπτει δημόσια εάν πραγματοποιεί σκληρό πιστωτικό έλεγχο για να αξιολογήσει την πιστοληπτική σας ικανότητα όταν ζητάτε αύξηση του πιστωτικού ορίου. Εάν σκοπεύετε να τηλεφωνήσετε και να ζητήσετε αύξηση, ρωτήστε τον εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών πώς μπορεί να επηρεάσει τα πιστωτικά σας αποτελέσματα.

Ακόμα κι αν ο εκδότης της κάρτας κάνει κάποια σοβαρή έρευνα, μπορεί να αξίζει τον κόπο για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους. Σύμφωνα με το FICO, κάθε πρόσθετη σκληρή έρευνα μειώνει λιγότερο από πέντε βαθμούς από το πιστωτικό αποτέλεσμά σας και οι έρευνες επηρεάζουν τη βαθμολογία σας μόνο για 12 μήνες. Απλώς βεβαιωθείτε ότι αποφεύγετε τις πολλαπλές έρευνες σε σύντομο χρονικό διάστημα, εκτός εάν αναζητάτε συγκεκριμένα δάνεια.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ζητάτε αύξηση πιστωτικού ορίου

Εάν σκέφτεστε να υποβάλετε αίτηση για αύξηση του πιστωτικού ορίου της Wells Fargo, είναι καλή ιδέα να λάβετε υπόψη τόσο τα πλεονεκτήματα όσο και τα μειονεκτήματα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να λάβετε υπόψη τις συνήθειες δαπανών σας και πώς η αύξηση της διαθέσιμης πίστωσης μπορεί να επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση.

Για παράδειγμα, εάν τείνετε να ξοδεύετε όσο το δυνατόν περισσότερο και να εξοφλείτε το υπόλοιπό σας πλήρως κάθε μήνα ή ίσως περιστασιακά έχετε ένα μικρό υπόλοιπο, η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στα πιστωτικά σας σκορ και να σας προσφέρει επιπλέον ευελιξία.

Αλλά αν έχετε τακτικά υπόλοιπο και αγωνίζεστε με υπερβολικές δαπάνες, η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να σας δελεάσει να δημιουργήσετε μεγαλύτερο υπόλοιπο, πράγμα που σημαίνει υψηλότερες μηνιαίες πληρωμές και περισσότερους τόκους. Επιπλέον, ένα υψηλότερο πιστωτικό όριο μπορεί να μην βοηθήσει τα πιστωτικά σας σκορ, εάν το ποσοστό χρησιμοποίησής σας δεν μειωθεί ως αποτέλεσμα των αυξημένων δαπανών.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε την τρέχουσα κατάστασή σας, τους στόχους και τις συνήθειες δαπανών σας για να καθορίσετε τη σωστή κίνηση για εσάς.

Τι να κάνετε εάν η Wells Fargo απορρίψει το αίτημά σας

Εάν υποβάλετε αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου και σας απορριφθούν, ζητήστε από τον εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών να εξηγήσει τους λόγους της απόφασης. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε τα επόμενα βήματά σας.

Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε υπερβολικά μεγάλο μέρος της διαθέσιμης πίστωσής σας, προσπαθήστε να εξοφλήσετε το υπόλοιπό σας. Εάν οφείλεται σε χαμηλά πιστωτικά σκορ, ελέγξτε τις αναφορές πίστωσης και λάβετε μέτρα για να βελτιώσετε την πίστωσή σας.

Ό,τι κι αν κάνετε, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε προσεκτικά την πιστωτική σας κάρτα Wells Fargo. Ανάλογα με την κατάστασή σας, μπορεί να μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για άλλη αύξηση του πιστωτικού ορίου της Wells Fargo μόλις είστε έτοιμοι ή μπορεί να μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για διαφορετική πιστωτική κάρτα συνολικά, μέσω της Wells Fargo ή άλλου εκδότη κάρτας.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Ben Luthi είναι ανεξάρτητος συγγραφέας προσωπικών οικονομικών και ειδικός στις πιστωτικές κάρτες. Είναι κάτοχος πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Brigham Young. Εκτός από το Πιστωτικό Κάρμα, μπορείτε να βρείτε τα… Διαβάστε περισσότερα