Αύξηση πιστωτικού ορίου Amex | Πιστωτικό κάρμα

Αύξηση πιστωτικού ορίου Amex | Πιστωτικό κάρμα

2 Απριλίου, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma αποζημιώνεται από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

 

 

 

Η αύξηση του πιστωτικού ορίου της Amex μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη ισχύ δαπανών και, ενδεχομένως, ακόμη και να αυξήσει την πίστωσή σας.

Το ποσοστό χρησιμοποίησης της πιστωτικής σας είναι ένας σημαντικός παράγοντας στα πιστωτικά σας σκορ. Και η αύξηση της διαθέσιμης πίστωσης στην πιστωτική σας κάρτα American Express μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την αγοραστική σας δύναμη και ενδεχομένως να ενισχύσετε τα πιστωτικά σας σκορ. Εάν είστε κάτοχος κάρτας Amex, δείτε πώς μπορείτε να δοκιμάσετε να αποκτήσετε την American Express για να αυξήσετε το πιστωτικό σας όριο.Πώς να ζητήσετε μια αύξηση του πιστωτικού ορίου Amex

Το πιστωτικό σας όριο είναι το μέγιστο ποσό που επιτρέπεται να ξοδέψετε σε μια πιστωτική κάρτα. Αν θέλετε να αυξήσετε το όριό σας, ακολουθούν μερικοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε τη διαθέσιμη πίστωση American Express.

Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας προσεκτικά

Η American Express μπορεί να προσφέρει αύξηση του πιστωτικού σας ορίου χωρίς να χρειάζεται να το ζητήσετε. Εάν χρησιμοποιείτε την κάρτα τακτικά και πληρώνετε πάντα τον λογαριασμό σας πλήρως και έγκαιρα, η εταιρεία μπορεί να σας προσφέρει αύξηση του πιστωτικού σας ορίου. Και να έχετε κατά νου ότι η American Express μπορεί ακόμη και περιοδικά να σας ζητά ενημερωμένες πληροφορίες εισοδήματος για να εξετάσετε την αύξηση του πιστωτικού ορίου.

Αυτό μπορεί να συμβεί τόσο συχνά όσο κάθε έξι έως 12 μήνες. Αλλά μην ανησυχείτε: Εάν η American Express κρίνει ότι ο λογαριασμός σας αξίζει αύξηση, θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ζητήσει τη συγκατάθεσή σας προτού αυξήσει αυτόματα το όριό σας.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι κατά τον έλεγχο του λογαριασμού σας, η American Express μπορεί επίσης να μειώσει το πιστωτικό σας όριο.

Ρωτήστε απευθείας την American Express

Εάν δεν περιμένετε μια πιθανή αυτόματη αύξηση του πιστωτικού ορίου από την American Express, εξετάστε το ενδεχόμενο να επικοινωνήσετε απευθείας και να ζητήσετε υψηλότερο πιστωτικό όριο.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου με την American Express μέσω του διαδικτυακού σας λογαριασμού ή καλώντας τον αριθμό στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Εάν θέλετε να υποβάλετε το αίτημά σας ηλεκτρονικά, επισκεφτείτε τη σελίδα αιτήματος αύξησης πιστωτικού ορίου και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Η American Express σημειώνει ότι μπορείτε να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να εξασφαλίσετε υψηλότερο όριο εάν το εισόδημά σας έχει αυξηθεί πρόσφατα, έχετε καλό πιστωτικό σκορ και πληρώνετε το υπόλοιπό σας με συνέπεια χωρίς να χρησιμοποιήσετε μεγάλο μέρος του υπάρχοντος ορίου σας.

Κάντε αίτηση για νέα πιστωτική κάρτα American Express

Ίσως μπορέσετε να λάβετε έγκριση για μια νέα πιστωτική κάρτα American Express. Κάνοντας αυτό με την American Express μπορεί να μην επηρεάσει το όριο της υπάρχουσας κάρτας σας, αλλά μπορεί να αυξήσει την αγοραστική σας δύναμη και τη συνολική διαθέσιμη πίστωση.

Μπορεί επίσης να σας δώσει την ευκαιρία να επωφεληθείτε από νέα προνόμια και διαφορετικά ποσοστά ανταμοιβής και μπορείτε να συγκρίνετε διαφορετικούς τύπους καρτών για να βρείτε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι η αίτηση για νέα πιστωτική κάρτα συνήθως συνεπάγεται σκληρό πιστωτικό έλεγχο.

Η Amex κάνει μια ισχυρή ώθηση για να αυξήσει το πιστωτικό σας όριο;

Εάν ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού ορίου της Amex, η American Express μπορεί να πραγματοποιήσει αυστηρή αναθεώρηση των πιστωτικών εκθέσεων σας. Αυτή η σκληρή έλξη μπορεί ενδεχομένως να μειώσει προσωρινά τα πιστωτικά σας σκορ.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ζητάτε αύξηση πιστωτικού ορίου

Εάν σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού σας ορίου American Express, είναι σημαντικό να εξετάσετε γιατί θέλετε να αυξήσετε τη διαθέσιμη πίστωσή σας.

Εκτός από τον προσδιορισμό της αγοραστικής σας δύναμης, τα πιστωτικά όρια μπορούν επίσης να επηρεάσουν τα πιστωτικά σας σκορ. Συγκεκριμένα, τα μοντέλα πιστωτικής βαθμολογίας εξετάζουν πόσα ξοδεύετε στην κάρτα σας σε σχέση με το πιστωτικό της όριο. Ένα υψηλότερο ποσοστό χρησιμοποίησης της πίστωσης – το ποσοστό του ορίου σας που χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή – σχετίζεται γενικά με χαμηλότερα πιστωτικά σκορ.

Εάν προσπαθήσετε να ξοδέψετε πέρα ​​από το πιστωτικό σας όριο, η Amex μπορεί να εγκρίνει το πλεόνασμα ανάλογα με το ιστορικό σας με τον εκδότη και τη συνολική πίστωσή σας. Και ενώ η Amex δεν χρεώνει προμήθεια υπέρβασης του ορίου στις κάρτες της, η υπέρβαση του ορίου δαπανών που έχετε ορίσει είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε. Εάν δυσκολεύεστε να τα βγάλετε πέρα ​​χωρίς να βασίζεστε στις πιστωτικές σας κάρτες και υπερβαίνετε συνεχώς το πιστωτικό σας όριο, η προσθήκη περισσότερης διαθέσιμης πίστωσης μπορεί να επιδεινώσει την οικονομική σας κατάσταση.

Αλλά εάν μια αύξηση πιστωτικού ορίου δεν σας θέτει σε κίνδυνο υπερβολικών δαπανών, μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος να εργαστείτε για να βελτιώσετε τα πιστωτικά σας σκορ ή να έχετε περισσότερες διαθέσιμες πιστώσεις σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Τι να κάνετε εάν η Amex απορρίψει το αίτημά σας

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα λάβετε αύξηση στο πιστωτικό σας όριο Amex, ακόμη και αν η οικονομική σας κατάσταση έχει βελτιωθεί από τότε που πήρατε την κάρτα για πρώτη φορά. Μπορείτε να ρωτήσετε την American Express για τους λόγους απόρριψης της αξίωσης, ώστε να γνωρίζετε ποια βήματα μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τις πιθανότητες έγκρισης την επόμενη φορά.

Εάν έχετε βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση, μπορείτε να υποβάλετε ξανά αίτηση στην American Express τρεις μήνες μετά την απόρριψη της αίτησης ή μπορείτε να ζητήσετε αύξηση της κάρτας που έχετε με άλλον εκδότη κάρτας ή ακόμη και να υποβάλετε αίτηση για νέα πιστωτική κάρτα.

Αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε όλες τις επιλογές σας πριν αποφασίσετε πώς να προχωρήσετε.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Ben Luthi είναι ανεξάρτητος συγγραφέας προσωπικών οικονομικών και ειδικός στις πιστωτικές κάρτες. Είναι κάτοχος πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Brigham Young. Εκτός από το Πιστωτικό Κάρμα, μπορείτε να βρείτε τα… Διαβάστε περισσότερα.