Ανασκόπηση του Quontic Bank Checking | Πιστωτικό κάρμα

Ανασκόπηση του Quontic Bank Checking | Πιστωτικό κάρμα

2 Απριλίου, 2023 0 By admin
5/5 - (10 votes)

Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma αποζημιώνεται από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

 

Ο λογαριασμός ελέγχου Quontic Bank με μια ματιά

Φυσικές θέσεις Κανένα — Η Quontic Bank είναι μια ηλεκτρονική τράπεζα
Ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε Το Quontic μπορεί να υπερηφανεύεται για μια γρήγορη εφαρμογή τριών λεπτών και μια αρχική κατάθεση 100 $
Μηνιαίο τέλος εξυπηρέτησης Κανένας
Τέλη υπερανάληψης Κανένας
Άλλες αμοιβές Τραπεζικά εμβάσματα (25$-35$), διακοπή πληρωμής (20$)
Πώς να κάνετε κατάθεση Εφαρμογή για κινητά, άμεσες καταθέσεις, μεταφορές ACH, Zelle, τραπεζικά εμβάσματα
Πώς να αποσύρετε Έγγραφες επιταγές, Μεταφορές ACH, Πληρωμή λογαριασμού, ATM, Χρεωστική κάρτα, Δαχτυλίδι πληρωμής, Zelle
Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό Κάντε τουλάχιστον 10 αγορές με χρεωστική κάρτα (τουλάχιστον 10 $ η καθεμία) το μήνα, θα κερδίσετε 1,10% APY — 0,01% APY διαφορετικά

Η Quontic Bank είναι μια σχετικά ασαφής ηλεκτρονική τράπεζα που έχει λανσάρει ορισμένες σημαντικές καινοτομίες. Είναι ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα κοινοτικής ανάπτυξης που έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει την πρόσβαση σε ποιοτικά τραπεζικά προϊόντα σε υποεξυπηρετούμενες κοινότητες. Αυτό το επιτυγχάνει προσφέροντας ευέλικτα στεγαστικά δάνεια και λογαριασμούς καταθέσεων υψηλού APY, συμπεριλαμβανομένων λογαριασμών ταμιευτηρίου, CD και λογαριασμών χρηματαγοράς.

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τους λογαριασμούς ελέγχου Quontic, οι οποίοι μπορεί να είναι διαφορετικοί από αυτό που μπορεί να έχετε δει πριν. Δύο από αυτά προσφέρουν επιστροφή μετρητών και ανταμοιβές Bitcoin και το τρίτο – ο τραπεζικός λογαριασμός όψεως υψηλού επιτοκίου – προσφέρει επιτόκια APY για τις καθημερινές σας δαπάνες. Θα επικεντρωθούμε στον λογαριασμό ελέγχου υψηλού ενδιαφέροντος.


5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για έναν λογαριασμό όψεως της Quontic Bank

Εκτός από τη μη χρέωση προμηθειών υπερανάληψης, εδώ είναι μερικά πράγματα που κάνουν τον λογαριασμό ελέγχου Quontic High Interest να ξεχωρίζει.

1. Μπορείτε να κερδίσετε ένα μεγάλο ποσοστό, αλλά θα πρέπει να βάλετε λίγη δουλειά

Από τον Δεκέμβριο του 2022, η Εθνική Διοίκηση Πιστωτικών Ενώσεων δείχνει ότι η εθνική μέση ετήσια ποσοστιαία απόδοση των λογαριασμών ελέγχου τόκων είναι 0,15%. Ο Έλεγχος υψηλού ενδιαφέροντος της Quontic προσφέρει ποσοστό APY 1,10%.

Υπάρχει, φυσικά, μια ατάκα — για να κερδίσετε αυτήν την τιμή για τον μήνα, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε τουλάχιστον 10 επιλέξιμες αγορές με χρεωστική κάρτα ύψους 10 $ ή περισσότερο. Εάν δεν το κάνετε, δεν υπάρχει καμία ποινή ή μηνιαία χρέωση συντήρησης όπως ορισμένοι άλλοι έντοκοι λογαριασμοί όψεως. θα προτιμούσατε να κερδίσετε ένα άθλιο 0,01% APY αντί για το πολύ υψηλότερο APY 1,10%.

2. Βοηθήστε στην κάλυψη των απαιτήσεων δαπανών με το Quontic Pay Ring

Εάν είστε λάτρης της τεχνολογίας φορητών συσκευών ή κάποιος που ξεχνάει συχνά το πορτοφόλι σας, μπορεί να απολαύσετε αυτή τη νέα καινοτομία στο τραπεζικό υλικό: το Δαχτυλίδι πληρωμής. Λειτουργεί όπως άλλοι τρόποι πληρωμής χωρίς επαφή, αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι ένα πραγματικό δαχτυλίδι που φοράτε στο δάχτυλό σας. Για να πληρώσετε, θα χρησιμοποιήσετε μια κίνηση πατήματος με κέντρο το εικονίδιο ανεπαφικής πληρωμής στο τερματικό πληρωμής για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Και το πιο σημαντικό, πληρώνεις με το δαχτυλίδι σου κάνει υπολογίζονται στις μηνιαίες χρεωστικές σας απαιτήσεις.

3. Η Quontic Bank είναι κερδοσκοπική αλλά εστιάζει στην κοινότητα

Η Quontic Bank ξεκίνησε ως Golden First Bank με έδρα τη Νέα Υόρκη έως ότου μια εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων την αγόρασε και την μετονομάστηκε το 2009. Σήμερα, εξακολουθεί να είναι ιδιωτική, αλλά είναι επίσης επικεντρωμένη στην κοινότητα. Ένα από τα πράγματα που ξεχωρίζει την Quontic από πολλές άλλες τράπεζες είναι η εμπλοκή της Ταμείο Κοινοτικής Ανάπτυξης Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων, ένα πρόγραμμα του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ που στοχεύει στην προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης σε υποεξυπηρετούμενες και μειονεκτούσες κοινότητες σε ολόκληρη τη χώρα. Το 2020, η Quontic Bank έλαβε επιχορήγηση σχεδόν 800.000 $ για να τη βοηθήσει να επεκτείνει το πρόγραμμα CDFI μέσω των τραπεζικών και στεγαστικών προϊόντων της, τα οποία μπορεί να είναι πιο προσβάσιμα σε άτομα που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις παραδοσιακές απαιτήσεις για υπογραφή.

4. Η Quontic Bank μπορεί να αντικαταστήσει ορισμένες, αλλά όχι όλες, από τις τραπεζικές σας ανάγκες

Μια τράπεζα πλήρους εξυπηρέτησης προσφέρει σχεδόν κάθε τύπο καταθετικού λογαριασμού και γενικό τύπο δανείου που θα μπορούσατε ποτέ να χρειαστείτε. Η Quontic Bank προσφέρει πολλά από τα τυπικά τραπεζικά προϊόντα και δάνεια, αλλά όχι όλα.

Με το Quontic έχετε πρόσβαση σε…

  • Ελεγχος λογαριασμών
  • Λογαριασμοί ταμιευτηρίου
  • Χρηματαγορά και CD
  • Συμβατικά δάνεια
  • Δάνεια FHA
  • Δάνεια VA
  • Κοινοτικά Αναπτυξιακά Δάνεια
  • Αναχρηματοδότηση στεγαστικού δανείου

5. Θα έχετε πρόσβαση σε ένα εξαιρετικά μεγάλο δίκτυο ΑΤΜ

Οι περισσότερες τράπεζες και πιστωτικές ενώσεις προσφέρουν πρόσβαση στο δίκτυο Allpoint ή CO-OP ATM. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα ΑΤΜ στο δίκτυο MoneyPass, στο δίκτυο προγραμμάτων SUM ή σε μηχανήματα Citibank που βρίσκονται σε ορισμένα δημοφιλή καταστήματα λιανικής, όπως το Target και το Kroger, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις από την Quontic. Συνολικά, πρόκειται για ένα μεγάλο δίκτυο 90.000+ δωρεάν ΑΤΜ.

Είναι η Quontic Bank ηλεκτρονική τράπεζα;

ναι Παρόλο που η Quontic Bank λειτουργεί πολλά φυσικά γραφεία, είναι ακριβώς αυτά — γραφεία, όχι υποκαταστήματα όπου μπορείτε να κάνετε τις τραπεζικές σας συναλλαγές αυτοπροσώπως.

Αντί για φυσικά υποκαταστήματα τραπεζών στα οποία μπορείτε να μπείτε, η Quontic Bank προσφέρει ισχυρή υποστήριξη για διαδικτυακές και κινητές τραπεζικές συναλλαγές. Μπορείτε ακόμη και να εγγραφείτε για τραπεζικές συναλλαγές κειμένου, οι οποίες σας επιτρέπουν να λαμβάνετε στοιχεία λογαριασμού, όπως το υπόλοιπό σας, στέλνοντας στην τράπεζα ένα μήνυμα κειμένου.

Είναι η Quontic Bank νόμιμη τράπεζα;

ναι Αν και μοιάζει με άλλες εταιρείες fintech που βλέπω Όπως οι τράπεζες, αλλά όχι πραγματικά, η Quontic Bank είναι μια πραγματική τράπεζα που προσφέρει έντοκους λογαριασμούς όψεως. Είναι εγγεγραμμένο στο FDIC, επομένως οι καταθέσεις σας είναι πλήρως ασφαλισμένες μέχρι τα ομοσπονδιακά όρια.

Δεν είστε σίγουροι αν η Quontic Bank είναι κατάλληλη για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

  • Ali Bank: Για περισσότερη ελευθερία κατά την ανάληψη μετρητών, η Ally Bank προχωρά ένα βήμα παραπέρα και θα σας αποζημιώσει έως και 10 $ σε προμήθειες ΑΤΜ κάθε μήνα, εάν τύχει να χρησιμοποιήσετε μηχάνημα εκτός δικτύου.
  • M1 Finance: Εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε μια ετήσια αμοιβή για να κερδίσετε ακόμα περισσότερες ανταμοιβές, σκεφτείτε τον λογαριασμό M1 Spend, ο οποίος προσφέρει τόκους και 1% επιστροφή μετρητών για αγορές με χρεωστική κάρτα.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Lindsay Van Someren είναι ανεξάρτητη συγγραφέας που ζει στο Kirkland της Ουάσιγκτον. Ήταν επαγγελματίας δρομέας σκύλων ελκήθρου, εξερευνήτρια άγριας φύσης και διαγωνιζόμενη στο National Spelling Bee. Γράφει για ιστοσελίδες όπως… Διαβάστε περισσότερα.